Poezja to życie Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 Jesteś taka piękna I płoniesz blaskiem Tysiąca gwiazd Chłodna czerwcowa noc To dla ciebie nie jest Żadne zaskoczenie Twój kwiatowy dotyk To dla mnie wybawienie Jesteś taka cudna I płoniesz jak Tysiąc czerwonych róż I ze swojego serca Nie wygonisz mnie Nigdy już! I nic nas nie rozdzieli Nawet wbity w serce nóż! 3
jan_komułzykant Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 jeśli to jest 'rozpacz', to jak wygląda 'zachwyt'? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
Ana Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 @Dragaz Rozmarzyć się można po przeczytaniu takich słów, choć nie do końca są "słodkie" ;)
Poezja to życie Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 @Ana Dziękuje bardzo i cieszę się że Ci się moje wiersze podobają:) Pozdrawiam serdecznie @Rodrigo de lagarza Dziękuję za odrobinę konstruktywnej krytyki:) @jan_komułzykant To jest wiersz o nieszczęśliwej miłości
jan_komułzykant Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a, to przepraszam, nie wiedziałem :)
Rekomendowane odpowiedzi