Mateusz Kula Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 między źdźbłami trawy między drzwiami domu a biurkiem w pracy między sekundą a sekundą kolejną szukasz cziągle szukasz a jeśli przestaniesz szukać? jeśli znajdziesz? jeśli potrafisz spojrzeć nań westchnąć z zadumą i zaśmiać się: po co szukam skoro mam? jeśli zaklinasz sens szukania: i tak lepiej nie znajdę jeśli pierwsze chylę czoło szczęśliwcze wielka siła Twoja jeśli drugie lepiej ci zginąć piekło na ziemi i męki Twoje i potomstwa Twego ja się zastanawiam
Mateusz Kula Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja się zastanawiam... ponieważ przestałem szukać. pomocy o nieba sam nie wiem czy właściwie znalazłem męki mnie czekają, ponieważ szczerze mówiąc nie chce mi się szukać dalej. chyba znalazłem to co chciałem... .. ach te kobiety :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Proszę poprawić błędy i w ogóle co to za język pan użył w swym utworze? Nań? Czy to jakiś żart, czy tak żeby się "zarymowało"? Utwór denny i nudny. Ziewam dogłębnie. pozdrawiam i czekam na lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi