Aneta Sawa Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 zbudził mnie trzask drzwi zamykanych w pośpiechu odszedłeś bez pożegnania bez pocałunku bez obietnicy zabrałeś nadzieję ostatni lekki oddech nie otwieram oczu złudnie staram się zatrzymać zapach dotyk spojrzenie wtulam twarz w twoje dłonie spod powieki pierwsza łza spływa na dzień dobry słony smak tęsknoty zegar echem w mojej głowie odmierza czas sekundy minuty godziny zaskrzypiały drzwi nocy słyszę szelest twoich myśli przestąpiłeś próg mojego snu witaj jestem gdzie mam być jak nie przy tobie 7
[email protected] Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Aneta Sawa Definicja miłości, tylko pozazdrościć! Pozdrawiam Aneto.
Aneta Sawa Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @[email protected] pozdrawiam i ja, bardzo Pan miły...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Witam - jestem na tak - Pozdr.
Aneta Sawa Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Waldemar_Talar_Talar pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Aneta Sawa a to drań tak bez pożegnania ? Ładnie, to poprowadzilas, poetycznie , ale w życiu trzeba iść do przodu, po krótkiej żałobie, bo po co Ci te okowy? Kredens pozdrawia
Aneta Sawa Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Stary_Kredens to nie żałoba, każdej nocy umieramy,by o poranku zmartwychwstać. Pozdrawiam serdecznie
Stary_Kredens Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Aneta Sawa żałoba w kontekście odejscia
Aneta Sawa Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Stary_Kredens tak, oczywiście... na szczęście noc szybko przychodzi , a z nią kolejny sen...dziękuję
Leszczym Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 @Aneta Sawa ekstra tekst na świetny temat :))
Rekomendowane odpowiedzi