Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) ile masek ci zostało ile myśli niespokojnych lecz to wszystko było mało dziś panowie prą do wojny choć to było jakby wczoraj to niewiele już pamiętasz gdy medialna nowa zmora co dzień depcze ci po piętach i do głowy młotem wbija propagandy gwoździ tony że znów można gdzieś zabijać takie prawo każdej wojny już bogaci kroją mapy giną przy tym najbiedniejsi którzy zawsze są ostatni lecz do cierpień zawsze pierwsi na zegarze za sto sekund o dwunastej koniec świata lecz uśpiony twój niepokój zysk bogaczy twoja strata choć nam ciągle tłumaczono że kolejna to ostatnia na sto sekund zawieszona zastawiona trzecia matnia Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 9
GrumpyElf Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @Sylwester_Lasota Sprawnie napisany, ale przyznam Ci, że temat pandemii i wojny w jednym wierszu mnie emocjonalnie przerasta.
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Sylwester_LasotaCzy to Monkeypox (Małpia ospa) ?
dgghj Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @Sylwester_Lasota Świetne to o biednych. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie ostatnio w ogóle wszystko zaczyna "przerastać" Dzięki, że zajrzałaś Pozdrawiam Akurat nie to miałem na myśli, ale to też ciekawa interpretacja... Pozdrawiam Dzięki. Również pozdrawiam. 1
Gość Franek K Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Napisałbym Sylwestrze "... bo takie jest prawo wojny..." lub ewentualnie: niepisane prawo wojny.
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Zmagam się z tym wersem jeszcze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi