Mirosław_Serocki Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ptaki wykrwawia smród ogórków skisłych tudzież nóż ostry który odór czosnku oprawia w uchwyt zzieleniałych warg
stanislawa zak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 te ptaki to też pawie zzieleniałych piór?
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hm..a ja polecam Grochowiaka, bo tu zero liryki,a przecież istnieje ona,nawet w turpizmie okropne
stanislawa zak Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 odecą do ciepłych nicości?mój tak
Mirosław_Serocki Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaaaaaaa... Problem w tym, że to powyżej nijak się ma do turpizmu. To tylko pozory.
Mirosław_Serocki Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani ma ptaka? To ma swoją fachową nazwę nawet.
Mirosław_Serocki Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ależ... Pragnę wyrazić swoje oburzenie z powodu takiego komentarza. Jest mowa o pieprzeniu, ale nie sprawy. Wypraszam sobie takie insynuacje.
Mirosław_Serocki Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co mi pan tu insynuuje!!!!! ja nie jestem gejem wypraszam sobie takie insynuacje I co z tego?
Rekomendowane odpowiedzi