andrew Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 TWÓJ poranek JESTEŚ dla mnie każdym rozpoczynającym się dniem budząc się czuję TWÓJ zapach pachniesz morzem górami nizinami ogrodem pachniesz łąkami kwiatami cała przyroda u TWYCH stóp się mieni kolorami widzę CIĘ delikatnie stąpającą aby nikogo w domu nie obudzić te pierwsze chwile masz dla SIEBIE pewnie je uwielbiasz jak ja nikt nie zakłóca CI tego wspaniałego rannego czasu po podziękowaniu Panu za dany kolejny dzień możesz pomyśleć o tym co CIĘ czeka oraz na moment skupić uwagę na sobie mimo że zawsze wyglądasz ślicznie poranek wymaga podkreślenia TWOJEJ urody uczesanie włosów lekki makijaż... możesz się przyjrzeć sobie w dzień raczej skupiasz się na innych TWÓJ piękny uśmiech świadczy że JESTEŚ zadowolona z tego co widzisz JESTEŚ przecież taka cudowna śliczna TWOJE błękitno szmaragdowe oczy nawet rano dodają CI blasku a promienny uśmiech mówi i nam że czeka CIĘ kolejny piękny dzień cudownie wyglądałabyś płynąc w gondoli trochę tylko zmienić ubiór i... byłabyś śliczną KSIĘŻNICZKĄ na królową jesteś za młoda 4.2022 andrew 2
Radosław Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 Widać, że podmiot jest na miętowym haju ;) Mi najbardziej przypadła 3 strofa od końca, gdy pl wyczuwa się w kobietę. Kolejna to już przegięcie. Jak dla mnie zbyt mocno okraszona przymiotnikami. Ale to tylko moje zdanie, nie sugeruj się proszę. Pozdrawiam.
andrew Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 W całości masz rację, ja także tak czuję, i tak po prostu chcę. Miło, że przeczytałeś. Pozdrawiam
andrew Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @violetta DZIĘKUJĘ za,, niezły,, Piękny, krótki komentarz, cieszy moje serce. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi