Somalija Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 @Arsis Cześć Włodek. Co u Ciebie?
Arsis Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 @Somalija melancholijnie. pójdę sobie gdzieś, gdzie? nie wiem...
Somalija Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) @Arsis @Arsis Ja też byłam dziś na przygodzie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Corleone 11 Negatywne emocje? Nie znam takich , czasem coś się przyplącze, ale generalnie nie mam na nie czasu . Edytowane 23 Maja 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie! :-)
Corleone 11 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) @Somalija Z pewnością znajdujesz czas na Cudowne Zdjęcia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 23 Maja 2022 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Arsis Udało się wyjście? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Somalija cześć, byłem min w księgarni...
Somalija Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Arsis Ja ostatnio kupiłam synkowi ,,Elementarz" taki starego typu i uczę go czytać. Niestety, nie idzie mu dobrze, za cyframi się trzęsie, liczy na dwa liczydła a do liter nie mogę go zagonić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Somalija ja chyba sobie kupię elementarz i zacznę się uczyć literek... a nie jakieś "na wschód od edenu" steinbecka, czy "obcy", camusa...
Somalija Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , a ,,Ptaków ciernistych krzewów" nie było?
Arsis Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) @Somalija nie zwróciłem uwagi, może i mieli, jak mieli "demiana", czy "narcyza i złotoustego", hessego, czy "królestwo z tego świata", carpentiera, tudzież "podróż do kresu nocy" celine`a, tudzież "biesy" i "braci karamazow", dostojewskiego... etc... ps. ptaki ciernistych krzewów, powiadasz? a czy ja wyglądam jak Richard Chamberlain w koloratce? ale mieli jeszcze "piknik pod wiszącą skałą', joan lindsay... Edytowane 24 Maja 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Arsis A ,,Sto lat samotności" taką mam ochotę przeczytać, po latach...
Arsis Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) @Somalija niestety, tego nie mieli, zresztą w ogóle nie ma za dużo gabriela garcii marqueza... ale wydawało mi się, że z realizmu magicznego meli jego "miłość w czasach zarazy", ale mi się chyba wydawało... Edytowane 24 Maja 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Arsis ,,Miłość w czasach zarazy" czytałam i raz wystarczy, ale ,,Sto lat samotności", to mi się śni...
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Dag Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , zawsze można na Ciebie liczyć
Dared Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 Poczytałem komentarze i szczerze mówiąc gdyby mi zależało na uwadze pisałbym same wulgaryzmy;-)) bez urazy w Twoim wypadku środek ekspresji jak najwłaściwiej użyty ale reakcja!! ;-)))
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Dared Zareagowali Panowie, mają swoje racje, to poeci, wielbiciele słów. Przeprosiłam krótko, bo szkoda nerwów i słów na taką błahostkę... Dziękuję za odwiedziny pod wierszem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Dared Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Somalija Kto nigdy w życiu nie użył wulgaryzmu niech pierwszy rzuci kamieniem ;-))) miłego wieczoru
Somalija Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Dared Ja bardzo rzadko przeklinam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dared Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Somalija Nie bywasz w miejscach co to Ty wiesz a ja znam ;-)) i tak trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi