Gość Franek K Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Wstał rankiem z łóżka mąż niewyspany, Zasypał żonę wnet pretensjami: - Jak ja mam w nocy wyspać się dobrze, Gdy mi bez przerwy zabierasz kołdrę?! - Nie wiem kochanie czemu się złościsz, Ściągam ją z ciebie przecież z miłości. Ona polega na tym, by co dzień Ciągle odkrywać drugą osobę!
Gość Franek K Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Marek.zak1 Dzięki panie Marku. Pozdrawiam :)
OloBolo Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 ....hmmmm....to na tym to polega, no proszę, a ja gupi myślałem do tej pory, że to przez złośliwość ;) 1
Rolek Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Franek K Takie kołdry zabieranie Niczym jest bo jest chrapanie Nie da rady zmrużyć oka Kiedy obok chrapie Gocha 1
Gość Franek K Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @dot. Dzięki Dot :) Pozdrawiam cieplutko. @OloBolo Sam tak myślałem ;) Dzięki Olo. @tetu Dzięki Tetu. Odpozdrawiam :)
Gość Franek K Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Rolek Nic nie dzieje się przypadkiem, kiedy obok chrapie Gocha, znaczy ma na ciebie chrapkę przez sen nawet chce się kochać.
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepiej mieć w zapasie koc pod łóżkiem, jeśli jest taka możliwość. ;-) 1
Gość Franek K Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 @WiechuJK Ale taki dodatkowy kocyś, to tak jakby 3mać kochanka/ę pod łóżkiem ;) Dzięki i pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Franek KOdpozdrawiam! ;-)))
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Franek K ekstra, no tak, ja również do tej pory inaczej rozumiałem tę przykrą sytuację :)
Gość Franek K Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Leszczym To całkiem nowa interpretacja ;) Dzięki i pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @Michał_78 To bardzo rozsądne rozwiązanie. Dużo lepsze niż rozdzieranie kołdry na pół.
Annie Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 A po kilku latach odkrywania, może się okazać, że to nie mąż leży w łóżku ;) 1
Gość Franek K Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 @Dag Hmm... To chyba działa w obydwie strony. Następny etap to sypianie osobno. A przecież kiedyś było tak, że im ciaśniej tym lepiej. Zycie. Dzięki Dag i pozdrawiam. @Annie Może tak być. On może leżeć w łóżku z inną panią, której mąż leży tutaj. Widziałem to w jednym filmie ;) Taka przypadkowa wymiana partnerów. Dzięki Annie i pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ale w gorszki.? :)) Twoja miniatruka bawi... b.fajna. ps. o Booooziu.. co ja piszę... :( korekta.... :).. w groszki i... miniaturka. Edytowane 26 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 W gorszki to taki powodujący zgorszenie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dzięki Nata
Rekomendowane odpowiedzi