Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Byłem u dentystki bolał mnie trzonowy czy mam się rozbierać? - Owszem do polowy. Nie kryłem zdziwienia lecz się rozebrałem i przed panią doktor na wpół nagi stałem. Pani zaglądnęła w zęby jak koniowi rzuciła pytanie - w domu wszyscy zdrowi? Ja kiwnąłem głową a ona nadmienia - będę pana leczyć, zacznę od korzenia. Proszę się rozebrać i w stroju Adama stanąć twarzą do mnie dalej to już sama zrobię, co należy według mej praktyki i zaręczam panu, że będą wyniki. Rzekła i spełniła a ja zawstydzony jak mi ząb leczono nie wspomnę dla żony ale niecierpliwie czekam na powtórkę by mi wyleczono nadszarpniętą czwórkę. 11
Dared Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Henryk_Jakowiec Fajnie, fajnie, poproszę adres tego gabinetu ;-) 2
Marek.zak1 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Żeby wyleczyć chory ząb trzeba w całe ciało mieć wgląd:) 2
staszeko Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Fachowa stomatolog leczy kompleksowo i gruntownie: jeśli korzeń mocny to na nic innego nie wypada narzekać. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielka sztuka pisać zabawnie na ambarasujący temat. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Dared W wielu gabinetach nie brak tych kobietek lecz trzeba wybulić nieraz parę setek. Pozdrawiam 1
Stary_Kredens Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Wywołał uśmiech i uznanie dla sztuki pisania Kredens pozdrawia 2
Nata_Kruk Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to prawda. Dołączam do tego głosiku. Pozdrawiam. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wgląd niczego nie załatwia lecz czynności manualne w mig wprowadzą błogi nastrój bo to środki nadzwyczajne. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Korzeń jest podstawą życia tak u roślin jak u ludzi choć na inny własny sposób swoją wegetację budzi. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Witam - super Henryku - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeważnie w moich wierszach ukryta bywa puenta. Dziękuję za uznanie na przyszłość to zachęta. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 .. to prawda. Dołączam do tego głosiku. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To "Budka Suflera" tak nam wyśpiewała aby się spełniło muszą być dwa ciała. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znakomicie wpis przedstawia tego wiersza rację bytu superlatyw ton smakuje i dodaje apetytu. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 @Sennek To były manewry, wczesne rozpoznanie by o przeciwniku mieć jakoweś zdanie a że zwiad potwierdził, że nie ma ryzyka więc się pani wzięła za ząbek Henryka. Pozdrawiam
oleksja Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 @Henryk_JakowiecOch, było gorąco :) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi