Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Polonistycznie nienagannie w mundurku jak na pierwszej randce kiedy mi w oko wpadła Ela do dzisiaj oko mi doskwiera na wspomnień tamtych czar Kruche wspomnienia jak motyle wracają do mnie czasem rymem rymem najprostszym jaki znam Polonistycznie bo z plecakiem w plecaku bułka słodka z makiem a obok kajet z wierszykami Tuwim dziewczyna morza aksamit Polonistycznie jak u Miodka Ela odeszła został posmak przedsmaku we mnie brak Polonistycznie z wierszykami tułam się czasem między wami mając nadzieję że wam sprostam nadzieja płonna we mnie wszak 16
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się że ci się spodobało :)
jan_komułzykant Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 polonistycznie, znaczy, że nie z trendami, czy fantastyczniej będzie z gzem lub z... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ami to powiem, jak Muniek (polonista) (przy okazji, przypominasz go na zdjęciu :) - jeSt Super ;) 4
[email protected] Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @OloBolo Anna już była teraz Ela, spartolisz coś, zaś gdera. Pozdrawiam, a wiersz I klasa. 1
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @[email protected] @slow dzięki za poczytanie i komentarz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. też takie byki chcę wstawiać. ......łał.......udało mi się :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Co tu dużo pisać - świetne! Tylko tyle, że nijak się to ma do przesłania utworu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Oj! Kokieteria i tyle Pozdrawiam serdecznie. 1
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj! nieprawda.....chcę pisać poważne, nawet smutne i kontemplacyjne wierszyki, a mnie ino takie pierdoły wychodzą Pozdrawiam również ☺ Edytowane 9 Maja 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....hmmmm? wyszkolić to można psa i to nie każdego. ze mnie to taki misio/pysio więc nie bardzo wiem o co ci chodzi.
violetta Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @OloBolo skoro Ty też żartujesz, to ja też :) facetów się też szkoli, bo inaczej robią co chcą:)
Marek.zak1 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Fajnie wyszło, z przewrotną puentą, a moja też Ela, więc dodatkowy plus:) 1
iwonaroma Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 prostasz prostasz :) (czas teraźniejszy od 'sprostasz' ? - trzeba by polonistki zapytać ;)) 1
Krzysztof2022 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @OloBolo lubię czytać co piszesz! pozdrawiam p.s. czekam na więcej 1
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze pisząc to nie wiem o co Ci chodzi. dajcie Nam tu jakąś fajną , zgrabną i powabną polonistkę co to Nam to wszystko wyłuszczy. ....zabierze nas wycieczkę, najlepiej nad morze, a gdy pójdziemy na wagary, to nie będzie się zżymać, bo i po co...życie przecież krótkie jest. ok. dzięki. obiecuję że jeszcze coś zamieszczę :)
iwonaroma Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) odnoszę się do przedostatniego wersu i Twojej nadziei, że sprostasz. Potwierdzam! 1
OloBolo Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @iwonaroma jak babcię Bronię kocham ....próbuję 1
dach Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @OloBolo jesteś oryginalny. Masz świeże spojrzenie i to jest najważniejsze. Dobrze się bawisz - dajesz siebie pod względem ogólnie pojętej inspiracji. Miłe dla umysłu skojarzenia cechują Twoje wiersze. To jest zawsze bardzo miłe. Pozdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... a komu blisko.... ?... :) Olo... wiersz życiowy, po prostu. Z przyjemnością przeszłam się po wersach. Hej. 1
jan_komułzykant Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jeszcze nie raz się uda ;D 1
Rekomendowane odpowiedzi