Ten utwór został doceniony przez użytkowników. [email protected] Opublikowano 6 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Ona mu daje pusty kałamarz, weź i napełnij inkaustem. Zatankuj pióro, głośno dozwala, strofy namaluj rozpustne. Ona mu daje kartkę papieru, wieczorem ma być już pełna. Miłością zapełń i do mnie przemów, czekanie istna gehenna. Ona mu daje biurko z flakonem, bo kwiatów nigdy nie znałeś. Siadaj na dupę ma być natchnione, rymem popracuj... nie białe. Ona mu daje, czasu... bo trzeba, cierpliwość babska natura. Patrzy na zegar, dogasa świeca, blatu stalówką nie dziuraw. Ona mu daje oczyma znaki, on wręcza kartkę bogini. Czym mam zapłacić, a może gratis? Do takich pytań już przywykł. Ona mu daje całusa w usta i puszcza wierszyk na portal. Idźże do kuchni, jaja mi usmaż, słychać jak w ciszy się krząta. "Gdy się jest poetą, potrafi się ugotować zupę nawet z patyka." - Hans Christian Andersen. 17
sisy89 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Bo poeta ze wszystkiego zrobi poezję :) Co do wiersza, zapłatę dostał więc jest dobrze :)) Podoba mi się, pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @sisy89 Opowiedziała mi tę historię pewna koleżanka, tylko dla niej pisała mama - nauczycielka. Trochę wyszedłem poza prawdę. Miłego wieczoru. 1
Krzysztof2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @[email protected] Fajne i z humorem. Pozdrawiam 2
Somalija Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @[email protected] Obyś tego nudziarze nie pokazał, bo czeka Cię znów rozmowa o przyrodzie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie bomba , jakieś nowe otwarcie autora, lżej, z jajem, gratuluję . 2
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Somalija Jak już z jajem... to z dwoma. Zwolenniczka natury nie zgłosiła się dotychczas ha ha ha! Teraz piszę tylko dla siebie, do własnego... ego!
Somalija Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) @[email protected] Pewnie zatonęła w nudzie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale wiesz czasem lepiej z mądrym zgubić, choć moja babcia mówiła, że jak kocha, to wróci... Pisz i nie wahaj się sięgać po przyprawy, wiersz o wenie, ten i niedawny erotyk były SUPER ( tak z jajami) . Edytowane 7 Maja 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Somalija Ago w kuchni jestem noga, znam tylko pieprz, bo lubię sobie wyparzyć do bólu gębę.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chrup, chrup, chrup - smacznego ;-)
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @WiechuJK Andersen pisze bajki podobnie jak Ty, bo mi za jego bajkami i wnusi się ckni. Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest piękne, ale to jeszcze bardziej jest dzień jak co dzień, ona wciąż ponad i jak by się chłop starał... (przecieram oczy, no niech ja skonam - czy jaja smaży jej Siara?) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
[email protected] Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @iwonaroma Iwonę rozweseliłem- powiedz jakże to miłe! Pozdrawiam w słoneczną niedzielę. @jan_komułzykant Janku aleś popracował nad cyckami, przyznasz że jest nad czym. Niech nam falują, przynoszą wzdęcie, a jak się da, to coraz częściej. Pozdrawiam przy niedzieli, a teraz do kościoła po tych sprośnościach. 2
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Rozumiem, że to rymowanka, ja raczej bajek nie piszę, a szkoda. :-) Odpozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi