Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Czasem myślę że w miejscu serca mam martwy przedmiot dzięki któremu wciąż jeszcze żyję Jakby przyszyty butonierką kilkoma węzłami na cienkiej nitce Ze stałą powtarzalnością uderzenia nie rezonuje zewnętrznie nie zmienia kształtu pod wpływem ciepła traktując wszystko jak tani pretekst Edytowane 4 Maja 2022 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 9
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) ... tak może wyglądać.. obojętność.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... czytałam sobie, dla wygody... jakby przeszyty butonierką, ale wówczas musiałoby być w kolejnym wersie... bezsilnie zwisa itd. Pozdrawiam. Edytowane 4 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Nata_Kruk dzięki za pochylenie się nad wierszem coś może jeszcze pokąbinuję Również pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Moondog Znaczy masz je zdrowe, kardiolog to samo powie. Miłego dnia. 1
Marek.zak1 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 No nie, po przeszczepieniu serca, nawet ci wątpiący, wiedzą, że tam, oprócz maszynerii, niczego nie ma. Świat zewnętrzny ma wpływ, bo pod wpływem emocji, czy wysiłku, bije szybciej, ale to wszystko. To maszyna:(.
Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) @[email protected] Lubię takie poczucie humoru :) Wzajemnie miłego dnia @Marek.zak1 trochę tak tylko chciałem ująć w tym to że trochę tą obojętność oswajam Pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2022 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 2
Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Amber eee tam ale dzięki Trochę podchwyciłem od Naty 1
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 W pierwszej chwili wyrwało mi się - szczęściarz! Ale na dłuższą metę nie chciałbym być Królem Śniegu ;)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to "był", ehh... jest be, dla mnie... :)
Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Czarek Płatak @Czarek Płatak to prawda ja też bym nie chciał jednak trochę już jej nabyłem @Nata_Kruk dzięki Jakoś nie mogę się pozbyć maniery używania takich wypełniaczy 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Witam -0 ten tani pretekst podoba się - Pozdr.
Moondog Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar dzięki wzajemnie pozdrawiam @Michał_78 miło mi to słyszeć Chociaż pierwotna wersja też była dwuzwrotkowa to jednak po kilku edycjach zostanę przy tej. A co to ost zdania zgadzam się ale tak jak ze wszystkim nie można przedawkować Pzdr Edytowane 4 Maja 2022 przez Moondog (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 @Moondog Oskrobać serce z całego brzemienia romantyzmu, przywrócić mu rolę narządu/przyrządu, a wszystko w ramach (dobrego!) wiersza - to trzeba umić! A Ty umisz, jak widać ;>
Moondog Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) @error_erros dzięki Trochę jest to odwrotność syndromu supermena z tych słów "... W głowie ciągle lat mam dwadzieścua Chociaż jestem już przed trzydziestką Ciągle zbawić chcę cały wszechświat..." Z którymi też jeszcze ciągle się utażsamiam Edytowane 5 Maja 2022 przez Moondog (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Moondog Martwy przedmiot to nie jest, bardzo zapracowany jakby nie patrzeć i jednak tętniący życiem. Zaciekawiłeś mnie tym ujęciem tematu. Butonierka - super. 1
Rekomendowane odpowiedzi