Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 *racja smaku* cynamonowe jabłko rodzynkiem spełnione drażni podniebienie znowu jesteś dzieckiem
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobrze sie zaczyna. Bedzie ciąg dalszy? Adam
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie nie brakuje niczego....kąseczek... ściskam cię Aneto Krzysiu..o cynamonie to ja dam jutro więcej..:)))
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mały, ale cały..;)... ...zresztą racja smaku. serdecznie dziękuję za kom. Aneta
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I Ty myślisz, że mnie jednym jabłkiem nakarmisz? Właśnie, że za krótki, bo głodny jestem :)))
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podane na tacy tak nie smakuje....;))) Pozdrawiam głodomorów i nie tylko Aneta
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz zgrabny,ciekawy. Ale króciutki!!! Pozwala zdać sobie sprawę z cudu każdego oddechu branego w płuca, z wartości tych sekund, które płyną najszyciej, świeżo po zainstnieniu. Łopatka do kopania w wyobraźni :)
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szkoda, że ja na to nie wpadłem. Pasowałby do cyklu moich wierszy, o "małym dziecku, który poznaje świat" - raz jest dorosły, drugim razem.... Byłaś pierwsza!:) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi