Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Był stryjek z siekierką nie całkiem normalny bowiem ją zamienił na kijek feralny no, bo co po kijku gdy nie ma siekierki i jak kijkiem ścinać dąbczaki lub świerki. Był też i poeta, który wenę, talent zamienił na pióro jako ekwiwalent. Trzyma pióro w dłoni przed nim czysta kartka a miał być poemat w nim zaś akcja wartka przykro było patrzeć jak on tkwił w nicości więc za niego piszę - to tak dla ścisłości. 7
Marek.zak1 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Jak masz tylko narzędzie, to nic z tego nie będzie, trzeba umieć je użyć, wtedy będzie ci służyć:). 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Witam - Marek dobrze prawi - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w tym to temacie jestem oblatany ojcami mych synów nie były bociany. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może robić nam wykłady bo oświadcza bez żenady, że w teorii i w praktyce specem jest w tej tematyce. Pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mój braciszek Januszek choć narzędzie miał niezłe wciąż od dziewczyn brał przez łeb gdy rozwiązał zeń supeł ;) 2
Marek.zak1 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zacząłem od teorii i dużo czytałem, i dopiero wtedy sił swym spróbowałem. taką to kolejność polecam też innym, bo jak się nie uda tylko on jest winnym. 1
[email protected] Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Henryk_Jakowiec Trzyma pióro w dłoni, a pisze ołówkiem, słyszałem i mówię, pisać mu nie wzbronisz! Pozdrawiam, widzę Heńku że wpadłeś w wiosenną formę. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wywoływał popłoch a nawet panikę bo nim atakował niewieścią psychikę. W sam raz - to jest lepsze gorsze, gdy za długi więc panie wolały pierwszy a nie drugi. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj nikt nie czyta wszystko na ekranie wiesz, na co czekają napalone panie. Wrzucasz inny filmik instrukcja gotowa wszystko jak na dłoni dobierz tylko słowa. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obok cicho jak pod miotłą siedzi sobie gumka myszka i zadziera rant do góry bo z tej gumki niezła szyszka. Jest wszechwładna, bez ostrzeżeń ściera wpisy ołówkowe a poeta niestrudzenie dopisuje słowa nowe. Właśnie to to jest na czasie Jak zanęcisz, może da się. Pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 @Henryk_Jakowiec A o gumce zapomniałem, choć pod ręką oną miałem. Factis... chyba IM 40- słownie nic się tu nie zmieści. Miłego już wieczoru, zobacz jak ten czas zapier..., chyba nam go zabraknie!
jan_komułzykant Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha, znaczy o ten supełek chodziło, nie, żeby przeszkadzał, przeciwnie, by był on? ,') Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie były bociany Dzioba żaden nie ma Ale też teściku Co płynie w DNA :P Jak zawsze śmieszno u ciebie ;)
Rekomendowane odpowiedzi