[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Anna mi powiedziała, że wiersz o Wenie jej się nie podoba, nie czuje go. Pisz wiersze o przyrodzie. - A znasz tę Wenę, zapytała mimochodem? Poczułem jak opadły mi ręce. Znam Safonę, była lesbijką, Afrodytę też znam, chodziłem z nimi do szkoły, ubrane w chitony. Na stronicach mitologii oczywiście. Odeszła kupić czekoladę, żeby być bliżej rzeczywistości. Smak jej dobrze zrobi, słodki - ugruntowi, nabierze pewności siebie. Siadam do pisania o przyrodzie... kazali! Kwiaty... nie -banalne, oklepane, może o lesie? Już było. Napiszę o grzybach - ha ha ha! Bliżej kuchni - spodoba jej się... będzie mlaskać. Ale jak spyta czy znam tego kozaka? Napisze o sobie... siebie nie mogę znać, bo niby jak? Ale o sobie... to nudne, egoistyczne, samolubne. No cóż trzeba się wychwalać - czytający uciekną do kuchni parzyć kawę. Napiszę o Annie... no tak, tylko ja jej za nic - nie znam. Kto to w ogóle jest - efemeryda? No tak dzisiaj nie będzie pisania, idę na moją górę. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez [email protected] (wyświetl historię edycji) 6
Wielebor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) @Gosława Chciałem się tylko przywitać, nie śmiem przerywać Waszym Dostojnościom:) Witaj Renato, witaj Grzegorzu. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez michal1975-a (wyświetl historię edycji)
Wielebor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Gosława oj :) to przepraszam. Miłego dnia życzę.
[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Gosława Reniu sprostuję leciutko... nie z Renią tylko z Anną - prawdziwą z krwi i kości. Ciekawe czy uwierzysz? Pozdrawiam. @michal1975-a Piszesz Michale te słowa z przekąsem jakby Ciebie tutaj nie było. Wszystkiego dobrego.
[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Gosława Wybacz ale to tajemnica... obiecałem Wenie.
Somalija Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @[email protected] To jakaś nudziara Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...bo wiersz był bardzo dobrze doprawiony, ironiczny, osobiście rozbawił mnie. Pozdrawiam . 1
[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Somalija Trochę pieprzu trochę soli, tego mało... co mnie boli! Pozdrawiam Ago, już mi lżej. @Gosława Reniu co Ci przyszło do głowy, do Niej nawet ten wiersz by nie pasował. Ale jak się tak zastanawiam, to kto wie, muszę spytać?
Leszczym Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @[email protected] inaczej, ale podobnie;) Dzisiaj się fajnie zgraliśmy, bo i u mnie gotowanie i sól i pieprz ;) I nawet Anny można się doszukać. Ania - zdecydowanie moje ulubione żeńskie imię ;) Dobry prozo - wiersz.
[email protected] Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Gosława Ja także miło wspominam "tamto miejsce" jak je nazwałaś, ostatnio częściej tam zaglądam... może kiedyś tam wrócę, ale razem z Tobą. Miłego wieczoru. @Leszczym Popatrz jak ta Anna zapanowała na portalach, szkoda tylko że anonimowa. Prozo - wiersz mnie rozbawił, jakbyś mnie zapytał nie wiem czym się różni proza od wiersza wolnego - muszę poczytać. Kłaniam się pięknie.
Leszczym Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @[email protected] uczę się uczę i też nie wiem ;) Na własny użytek wymyśliłem te hasło prozo - wiersza, ale fakt chałupnicze to sformułowanie ;))
Antoine W Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @[email protected] Anna, efemerydą? :) toż Ona staje co chwila nam przed oczyma :)
[email protected] Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @Antoine W Antoine nie ta Anna, a gdyby nawet, zapewniam że za chwilę zniknie i ona. Taka jest natura bytowania na tej ziemi. Pozdrawiam. 2
Amber Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2022 Góra słów „O Annie”... bardzo mi się podoba :) 1
Rekomendowane odpowiedzi