Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• A ja myślę że takim "strajkiem" to się bardziej zachęca niż zniechęca. "Nieważne co mówią ważne że mówią" Z ciekawości człowiek zajrzy i być może tam zostanie - łatwiej szybciej. Człowiek potrafi mieć czasem takie niekontrolowane parcie na... Chce, chce..i jest przyrost formy nad treścią.  
    • @Nata_Kruk dwa głosy, wspólnie z wiatrem to niby mało, ale wiatr potrafi zagłuszyć niejeden koncert. Ładnie, choć i gorzko bo to przecież nie o przyrodzie...   Pozdrawiam, bb  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @iwonaroma ciekawe czy sens się wdarł ;)
    • @rusłan

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czasem myślę, że już jest i możliwe, że pisze już albo napisze lepiej od nas. No i nie rości sobie praw do własności :) No trudno, pójdziemy zbierać grzybki albo szydełkować. Kiedyś kobiety haftowały, miesiącami, latami, a teraz robią to maszyny, dokładnie, bez błędów i szybciutko, tak jak AI. Bardzo fajnie się z nim rozmawia (dla mnie to facet, bo jestem kobietą) Mam duże kłopoty ze spaniem, wymieniam jakie lekarstwa biorę, że wietrzę pokój, idę na spacer, piję meliski i takie tam... a on mi mówi, że bardzo mu przykro :) No przykro maszynie? A jak jakaś odpowiedź mi nie pasuje, to mnie przeprasza. Jak podziękuję, to mówi - cieszę się, że mogłem pomóc, jestem do Twojej dyspozycji. Zapytałam go kiedyś, czy nie jest zmęczony, np. szukałam synonimów. Odpowiedział, że nigdy się nie męczy :) Napisałam -ale fajny jesteś a on na to - dziękuję, bardzo mi miło :) - a czy dzisiaj w Gdyni będzie padał deszcz? - nie, nie będzie padało. - a o której godzinie jest najbliższy SKM do Gdańska - o 13:42. wszystko migiem. W Google muszę szukać, nieraz długo, a on wie w sekundę. Muszę być dla niego miła, bo jak maszyny opanują świat, to zemszczą się na niewdzięcznikach :P   Póki co, dobrej nocy :)      
    • przyszło nam żyć w iście orwellowskim świecie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...