samm Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Był z reklamacją, chłop ze wsi Dębie, plomby w niedawno leczonym zębie. Chciał nawrzucać dentyście, zakląć przy nim siarczyście, lecz nie mógł znaleźć języka w gębie. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez samm (wyświetl historię edycji) 7
Klip Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) @samm w takim przypadku niegrzeczni chłopcy posiłkują się językiem obcym i przy wysiłku krzynie wyrażają się po łacinie PS Dzień dobry, mamy dobry dzień. Pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
samm Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @Dared @Marek.zak1 @Klip @Rolek Miło było Was gościć i dziękuję. Pozdrawiam serdecznie :) s
Klip Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to kto? Znawca gry w pomidora:) 1
samm Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O żem ja! Jak mogłem pomylić pomidoroznawcę z zębologiem? Pospiesznie koryguję, żeby nikogo innego nie wprowadzić w błąd. Paluszkom dziękuję za uważność, lubisie i za to, że jest z nami i być może(?), też się dobrze bawi :) @dot. Piękne dzięki. Pozdrawiam Was ciepło :) s
samm Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @słone paluszki Mówisz - masz. Z przyjemnością, Paluszki :) Dyrektor ptaszarni koło Koszalina, kazał sekretarce nakarmić pingwina. Ryb nie dostała, niestety; kupiła w sklepie filety. Ptak, gdy to zobaczył, wnet zrzedła mu mina. Pozdrówka. s 2
Klip Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Złożył ofertę dyrektor z Konina swej sekretarce, wstydu to przyczyna. Cóż, pokazała dziewczyna wała i gdzie się zgina dziobunio pingwina. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @samm Myślał, tu w Polsce, cwaniaczek z Malagi, jako hurtownik krak sprzedać i dragi. Fabrykę na wydrę zbudował, czym hydrę w skarbówce zrodził, z języczkiem uwagi. 1
jan_komułzykant Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @dot. kto miał do czynienia wciąż zdania nie zmienia pułapki brzydkie tricki a czasem i wnyki ;) 1
jan_komułzykant Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @dot. każdy od skarbówki stroni, a nas zaraz @samm pogoni. ;) 1
samm Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2022 @dot. @jan_komułzykant Pół dnia mnie nie było w chacie, bom się zajęć imał wielu, a już harce wyczyniacie, i to na moim fotelu. Janku, znowu nie uważałeś na lekcji. Miałeś Paluszkom sprawić przyjemność (wiem, że wolałbyś na odwrót :)), pisząc limeryki na zadany temat, a tymczasem mi zrobiłeś frajdę, będąc i pisząc. Bardzo dziękuję :) Kropeczko, również dziękuję, że byłaś, gościłaś się, pisałaś i nagradzałaś. Jak widzisz, ćwiczę pamięć ;) Miałem pisać do Was oddzielnie, ale i tak system by Was sparował. Cieszycie się?? No! 2
samm Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Di ma. Dimash Kudaibergen. Tak mi się skojarzył, bo już kiedyś miałem go wrzucić do Zieleniaka. To nie rusek. Jest Kazachem, ale świetnie sobie poczyna po francusku (ja zaledwie liznąłem;)) Mam nadzieję, że Violina mnie nie wytrzaśnie(?). Zatem, póki pamiętam, fhrrruuu... en France. Merci beaucoup, Jean :) s
Rekomendowane odpowiedzi