Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena  Smętek jest niezwykły i bardzo prawdziwy, zawsze będę wdzięczna za Smętka.   Czymże jest tytułowa piękna choroba? Przecież jak nie odwołaniem do sztuki, narodziny i dojrzewanie artysty(Autora?) Dychotomia i rozdźwięk między wrażliwością, wyobrażeniem, a zwykłym życiem?   Dzięki piękne
    • @hollow man co ma trwać to trwa @hollow man wszystko mija ale co ma trwać to trwa , to nawet pasuje do życia
    • Witaj -  czy lubię wtedy mój rozgardiasz? nie wiem jestem w stanie myśleć  dopiero gdy posprzątam  - podoba mi się ten fragment wiersz - reszta też zgrabna -                                                                                                          Pzdr.
    • @Migrena Czuję radość. Bardzo dziwi mnie absolutna zmowa zmilczenia w polskich mediach. Jestem Anty-izraelitą, nie antysemitą, bo popieram projekt dwóch państw w Palestynie. Serdecznie Pozdrawiam :-)
    • Witaj - mi się podoba - maj to piękny miesiąc - ma ciepłe chwile -  kwiaty kwitną sady pola rzepakowe - leśne konwalie - bociek na łące -  i wiele jeszcze by wymieniać - a wiersz ma fajny klimat -                                                                                                    Pzdr.majowo.      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...