violetta Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) @staszeko ja oczekuję dobrej emerytury, może uda się przejść parę lat wcześniej i może będę pracowała jednocześnie i będę jeździła po świecie, albo przeniosę się do ciepłego kraju:) Edytowane 7 Września 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji)
staszeko Opublikowano 7 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry plan — lata spędzać w Polsce, a na jesieni odlatywać do Afryki. Bociany tak robią, to czemu nie my? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) @staszeko tak będę robić, teraz jeszcze pracuję i cieszę się tu życiem :) dzisiaj wegańska soja z kaszą:) Edytowane 7 Września 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji)
staszeko Opublikowano 7 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 @violetta @Nostalgi.Nemo @Kamil Olszówka Nie czekaj z kolacją Jestem weganinem; nie zjem cię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @staszeko na kolację mam wegański ser feta:) 1
staszeko Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wegańska feta? Z orzechów? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @staszeko nie wiem z czego jadam:) smakuje tak samo. Lubię żółte sery wegańskie, a tofu to u mnie standard :) kto to słyszał, żeby jakieś zwierzę piło mleko nie swoje, my tym bardziej pijemy mleko matki, a później już nie potrzebujemy mleka, dlatego roślinne przetwory mają jakiś sens:) 1
staszeko Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz absolutną rację. Nigdy nie mogłem zrozumieć nałogu spożywania krowiego mleka. To tak jakby kosmici opanowali naszą planetę i zapładniali Ziemianki, żeby zamienić im piersi w wymiona, doić non-stop i zarabiać na tym. Piersi i mleczko powinny być tylko dla dzidziusia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że zdecydowana większość mężczyz niekoniecznie się z tym ostatnim argumentem zgodzi ... kobiet zresztą chyba też . 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 A teraz przeczytałem opowiadanie. Świetne. Pozdrawiam
staszeko Opublikowano 5 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiedziałem, że najlepszą reklamą książki jest duży biust na okładce. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi