Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

"Nawet warto pisać dla jednego czytelnika: iść pod prąd na przekór towarzystwu wzajemnej adoracji - zmowa milczenia tak naprawdę jest iście ogromnym wyróżnieniem - komplementem, trzeba mówić prawdę: niech Święta Matka Natury błogosławi Palestynę, a Światowid - niech ją wspiera, zdrajcom już dziękujemy - ich miejsce jest przed Międzynarodowym Trybunałem Sprawiedliwości w Hadze i przed Międzynarodowym Trybunałem Karnym w Hadze!"

Filozof Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

"Nawet warto pisać dla jednego czytelnika: iść pod prąd na przekór towarzystwu wzajemnej adoracji - zmowa milczenia tak naprawdę jest iście ogromnym wyróżnieniem - komplementem, trzeba mówić prawdę: niech Święta Matka Natury błogosławi Palestynę, a Światowid - niech ją wspiera, zdrajcom już dziękujemy - ich miejsce jest przed Międzynarodowym Trybunałem Sprawiedliwości w Hadze i Międzynarodowym Trybunałem Karnym w Hadze!"

Filozof Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

"Nawet warto pisać dla jednego czytelnika: idź pod prąd na przekór towarzystwu wzajemnej adoracji - zmowa milczenia tak naprawdę jest iście ogromnym wyróżnieniem - komplementem, trzeba mówić prawdę: niech Święta Matka Natury błogosławi Palestynę, a Światowid - niech ją wspiera, zdrajcom już dziękujemy - ich miejsce jest przed Międzynarodowym Trybunałem Sprawiedliwości w Hadze i Międzynarodowym Trybunałem Karnym w Hadze!"

Filozof Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...