Somalija Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) zapraszam siedziemdziesiąte urodziny w Kijowie wigilia w Warszawie w obwodzie winnickim wódka najlepsza w Polsce też czysta Szojgu czy wszystko idzie zgodnie z planem bo jestem fanatykiem i sztuka wojenna mnie nie interesuje bezwzględny kłamca w białym kołnierzyku minister chamstwa Ławrow poeta sługa dobrej sprawy wie odcięte miasto samo umrze a rozpędzone elektrony żywcem gotują Edytowane 17 Marca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
Corleone 11 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 Napisałbym: " a rozpędzone elektrony gotują się żywcem" Bez "chłopaki co robimy". Raz, że przyjąwszy Twój punkt widzenia, iż Władimir jest bezwzględnym dyktatorem, zatem nikogo nie pyta o zdanie. A jeśli już, to nie żołnierzy, do których - można odnieść takie wrażenie - kieruje ten zwrot. Dwa, że jeśli pyta doradców w rozmowie, to zwraca się "panowie" lub imiennie. Niemniej wiersz jako taki podoba mi się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia .
Somalija Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Corleone 11 Nie wiem czy jest bezwzględnym dyktatorem, może jest zagubionym chłopcem... przecież nie wiadomo dokładnie, kto rozpędza machinę wojenną.
Corleone 11 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będąc zagubionym chłopcem, nie doszedłby do stanowiska, które zajmuje od długiego czasu. Nie mówiąc o tym, że wtedy istotnie historia naszego świata - nie tylko Europy - potoczyłaby się o wiele mniej przyjemnym torem. Nie wiadomo? Przecież rozmawialiśmy o tym. Tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Władimir w 2014 roku dzięki medycznej wiedzy Starszych Braci wyleczony został z raka mózgu. Dostając dalszy ciąg tego życia z misją podtrzymania pokoju na Ziemi. Oznacza to tym samym, że Miedwiediew najprawdopodobniej nie poradziłby sobie z zakulisowymi działaniami pro-wojennych przywódców USA i królowej Elżbiety.
Somalija Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Corleone 11 Chyba tak napisałam, no sama obudziłam się w nocy zagubiona. Oczywiście inteligencji mu nie odmówię, jak również pracowitości...
Rolek Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Somalija Psy Pucina. {przepraszam psy}
Somalija Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Rolek Jeden silny bo inteligentny, drugi bo głupi... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rolek Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @Somalija Psy za swoje Pancie i Panów, chętnie oddadzą życie. Ciekaw jestem czy oddali by swoje życie za Pucina.
Somalija Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 @Corleone 11 Wczoraj myśli przyniosły mi obraz, że jednak Putin jest zagubionym chłopcem...
Corleone 11 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta myśl zdaje się pochodzić od istot mroku. Bo tym, co Ci przynosi, jest niepokój umysłu i obawy o przyszłość. Jednak bądź spokojna: Władimir nie może pozwolić sobie na wewnętrzne rozchwianie. Bo wie, do czego zmierza. Jaki ma cel. I jaka jest alternatywa, jeśli pozwoli prezydentowi USA i królowej brytyjskiej działać swobodniej.. Chociaż oni i tak niewiele mają do powiedzenia. Bo gospodarka światowa opiera się na surowcach z Rosji - po części też Chin - oraz na produkcji i technologii tych drugich. Dobrej i spokojnej nocy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Corleone 11 Sam widzisz jednak atakują nas niestety, nieznośne moce...
Corleone 11 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale przecież wiesz, jak się bronić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Twoje dziś mniej pracowite niż wczoraj ?
Somalija Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Corleone 11 Tak, jestem bardzo zapracowana. Ale opowiem co mi się wczoraj przydarzyło, będziesz zaskoczony. Czytałam u syna w przedszkolu, i tak wiesz nie bardzo wiedziałam, co i jak, bo grupa takich małych ludzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wyobraź jak skończyłam czytać, to dzieci mnie oblepiły i tak tuliły mocno, że myślałam że mnie przewrócą, nie dało się oderwać niektórych. 1
Corleone 11 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszą myśl miałem taką, że to przez Twoją pozytywną energię . Dzieci ją czują, zwłaszcza w tych czasach. Gratuluję Ci z całego serca: i takiej energii, i tej sytuacji jako jej przejawu . Trzymaj się świetlnie
Somalija Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 @Corleone 11 Powiem Ci to było szczególne doświadczenie, czytałam w sumie 15 min, bo to malutkie dzieci i po pierwszych minutach poczułam już, że zaczęły się przybliżać i wysuwać łebki w moją stronę, potem kilka maleńkich rączek zaczęło mnie głaskać po rękach i nogach, i tak mnie dotykały cały czas, a gdy skoczyłam to był szał rzuciły się na mnie i tuliły się... chyba nie jest ze mną tak źle...
Corleone 11 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmiecham się, czytając Twoje powyższe słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Światło duszy przyciąga i ośmiela . Wygląda na to, że jest z Tobą Całkiem Dobrze
Rekomendowane odpowiedzi