Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 w takim kraju liczą moje uśmiechy z namiętnością księgowych zawsze mam chętnych do masażu obolałych myśli tylko ty nie reagujesz na moje imię jak kot na walerianę
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 ostatnia zwrotka mi nie pasi, dwie pierwsze ok szczególnie druga. zrób coś z tą walerianą :) pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dzięki Jay,ale chyba zostanie..widziałeś jak koty reagują na walercię?:) dlatego Ona chce by On tak reagował na Jej imię i chyba tego nie zmienię aczkolwiek dziękuję..to chyba i tak jest jakiś gniot:) pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gniot to nie jest, uwierz mi, ja już jakiś czas siedzę na tym forum i nie jedno widziałem :), skoro napisałem, że pierwsze dwie spoko musisz mi uwierzyć na słowo ;), a porównanie do kota hmm... pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 oczywiście żaden gniot, a zta walercią to racja, myszy też jej nie lubią! zamiast kota wylewałam walercię!pozdra.
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 gracias Stanislawo:)pozdrawiam
Kasia Dobucka Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Co oznacza "w takim kraju"? A apropo tych zwrotek to mi szczególnie podobają się dwie ostatnie ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 "w takim kraju" oznacza " w moim świecie":) nie wiem co jest bardziej przegadane:) pozdrawiam ciepło
Kasia Dobucka Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dzięki za wyjaśnienie, teraz łatwiej mi (próbować) zrozumieć. Pozdrowionka :)))
ot i anka Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no i co wysi eczepiacie? jak nie podobrazia to waleriany! widac ze panstwo ani malujecie,ani kotów nie macie:) mnie sięakuratte dwa slowa najbardziej podobaja:)))wybacz martyno:) hehe, zamiast podobrazia proponuje blejtram-tym bardziej chyba nie bardzo a miast waleriany moze kocimiętka:)))nienawidzeczepiania sie slow...:)
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hahaha,kochana Andzia:) to też mój ulubiony moment w wierszu:) całuski
hewka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ciekawy wiersz, a co do "kota", to dobrze ze jest :)) Pozdrawiam :)
Jego Alter Ego Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 gracias, nie sądziłam,że ktoś tu jeszcze wlezie:))) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi