Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Annaartdark Opublikowano 26 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Zgnilizna gnoja Na początku był człowiek Istota jak puch ulotna Miłująca życie Zmysłami patrząca Wzrastająca wśród swoich Apetyt jak płomień trawić zaczął umysł Przez głód nienasycony spalił jego duszę W tym wszystkim władza szaleństwem ogarnęła ciało Rozum opustoszał , zgnilizną każdy zamysł zrodzony Z kolejną myślą człowieczenstwo prysło Chciwość i władza otworzyła wrota do diabła Walka o ziemię, Pieniądze, Własną religię Na początku człowiekiem pod koniec bydlęciem co skona jak tchórz Rzucony jak ścierwo Przydeptany honorem i dumą Chwałą pięknych ludzi Własnym kadzidłem odurzać będzie kręgi piekielne Edytowane 15 Marca 2022 przez Annaartdark (wyświetl historię edycji) 8
[email protected] Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2022 @Annaartdark W miarę jedzenia apetyt rośnie, a tutaj Anno mamy już przedwiośnie. Miłego wieczoru Anno. 1
Annaartdark Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2022 @[email protected] oby przedwiośnie nas zaskoczyło i przyszło bardzo szybko:-) Pozdrawiam. 1
Annaartdark Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2022 @Gosława Tu absolutna deformacja człowieka. Oby ta niewola się skończyła. Pozdrawiam
dgghj Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 @Annaartdark Może zrobić "wzrastająca wśród swoich"? Bo jest, że wzrastając wśród swoich apetyt zaczął trawić. Text super, ale można go trochę ujarzmić. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Annaartdark Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 @Olgierd Jaksztas Poprawiłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z techniką nienajlepiej bywa u mnie. Dziękuję.
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Annaartdark Oby takich ludzi jak najwięcej! pozdrawiam Anno
Annaartdark Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 @WiesławJK Tak oby jak najwięcej. Pozdrawiam:-)
Leszczym Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 @Annaartdark kolejny tekst, który mi uzmysławia, że mam dużo zastrzeżeń do dorosłego świata :((
Annaartdark Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również je miewam. Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi