Marek.zak1 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 -Mistrzu, czego ci w życiu najbardziej brakuje? -Sam nie wiem, może kota, kiedy mysz harcuje. Dzisiaj obchodzimy międzynarodowy dzień kota. Mistrz w aktualnym temacie. 4
Dared Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 @Marek.zak1 Każdy Woland powinien mieć swojego Behemota ;-) pozdrawiam 1
Rolek Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 @Marek.zak1 W wojsku dzień kota To była sobota 1
iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Fajne :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2022 - Powiedz mistrzu, jak trudnościom Tego życia można sprostać? - Twoich pytań mam już dosyć, Można od nich kota dostać! ;)
dgghj Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2022 @Marek.zak1 Cudownie, że uczciłeś ten dzień. Ja się zagapiłem. Dziękuję. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marek.zak1 Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zadaj Franku mu pytanie a odpowiedź wnet dostaniesz. czy ja będziesz chciał stosować musisz sam zadecydować:). @Olgierd Jaksztas Tofik, kot teściowej. Po jej śmierci oddaliśmy w dobre ręce. Był niekompatybilny z Sową. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi