Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wiechu J. K. Opublikowano 15 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) mówi się więc do spotkania w lepszym świecie być może istnieje zapewne takie marzenie a przecież we śnie można *** Edytowane 17 Lutego 2022 przez WiesławJK (wyświetl historię edycji) 8
dgghj Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 @Wieslaw_J._Korzeniowski Zatrzymał mnie ten text, choć mało. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Olgierd Jaksztas Witam! Fajnie, że zatrzymał Cię ten tekst. Lubię krótką formę wiersza! pozdr. :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Witam - podoba się - Pozdr.
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @DagCiekawe! @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldemarze! pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) @anna_rebajn, @Dag, @Waldemar_Talar_Talar, @huzarc, @Sylwester_Lasota, @Natuskaa, @Olgierd Jaksztas i @GrumpyElf fajnie, że wpadliście tutaj i obdarzyliście mnie serduchowo. Pozdrawiam :-) Edytowane 17 Lutego 2022 przez WiesławJK (wyświetl historię edycji)
GrumpyElf Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 @WiesławJK We śnie można bardzo dużo, to fakt. Można stworzyć alternatywne życie, przecież sny przeżywamy jak fakty, a mózg nawet paraliżuje mięśnie, żeby nie zrobić sobie wtedy krzywdy. Tylko nie można śnić na życzenie, to dopiero byłyby światy. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @GrumpyElf Tak, czytałem trochę na temat snów i oglądałem widea i zawsze myślałem i jeszecze tak myślę, że sny odzwierciedlają to co przeżywamy w życiu realnym, a także to o czym myślimy, ale jak jest naprawdę, po prostu nie wiem. Nie myślę, że to my stwarzamy nasze sny, ale jak już rzekłem nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, a więc przemilczę. pozdrawiam Cię 1
Rekomendowane odpowiedzi