Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tetu Opublikowano 13 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 zanim odkryłam piąty wymiar czas wydrapał ze mnie ostatni księżyc bezgłośne obietnice dryfowały w pustej przestrzeni — bez mocy i wszystko było czarną kropką mój duch zestarzał się o całe wieki przywiązany do twojego jest jak dwuwymiarowy cień pozbawiony kształtu stłumiony głos przenoszony z jednej ciszy w drugą nie zamilknie w próżni jestem fotonem biegnę przez pola i choć dzielą nas lata świetlne nie tracę gwiazd pod stopami otwarty wszechświat nawołuje 8
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Jak zwykle u Ciebie, rozczarowania nie było. Bardzo obrazowy tekst. Pozdrawiam :) 1
huzarc Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 w próżni, jak nie świecisz, to znikasz... @tetu pozdrawiam:) 1
GrumpyElf Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @tetu Dużo zależności we wszechświecie, istniejących niezmiennie w porządku świata, a Ty tak ładnie kontrastujesz je z zależnościami, których umiemy się pozbyć, a może nawet bardziej powinniśmy. 1
Leszczym Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 @tetu ładne i dobrze napisane :) 1
tetu Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 Dziękuję wszystkim za poświęcony czas, za słowo komentarza i za uznanie w formie serducha. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi