Ten utwór został doceniony przez użytkowników. anna_rebajn Opublikowano 11 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Gdyby żył Leonard napisalibyśmy razem on muzykę ja słowa układałabym do życia niewiecznego Wyśpiewałby potem miłość światu tuliłby niechciane matki do snów szczęśliwych opowiadałby dzieciom dobre dni dziadkom czas spokojny i długi Lasom deszcze rzekom troskliwe drzewa pochylone nad żurawiom rozlewiska nieba pisklętom skrzydlate obłoki Trwałaby pieśń niewieczna dość długo żeby się nią cieszyć gdyby żył a tak słowa po cichu opadają w ziemię po cichu kiełkują po cichu wyrastają i kwitną po cichu potem opadają miękko wokół Leonarda a on podnosi je z wiatrem wtedy opadają znowu a za oknem pada ciepły śnieg Edytowane 11 Lutego 2022 przez anna_rebajn (wyświetl historię edycji) 8
violetta Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 kwitną po cichu piękne, ale to zwiastunkami wodnego katarku :) 1
Dared Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 @anna_rebajn Słowa wymruczane , uroczo 1
anna_rebajn Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 @Dared Właśnie Go słucham, więc napisaliśmy to razem ;). A
Annuszka Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 Aż mi dech zaparło... Piękny wiersz, człowiek czyta i dzieje się magia... 1
anna_rebajn Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 @Annuszka Chciałabym, żeby tak było, że razem z wierszem przenika część duszy. Ta najlepsza. :) 1
anna_rebajn Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 @Gosława Swój swego zawsze pozna :). A
dgghj Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 @anna_rebajn Tak, piękne. Mój ulubiony wers to "rzekom troskliwe drzewa pochylone nad" Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam - tylko pochwalić wypada - Pozdr.serdecznie. 1
anna_rebajn Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 @Michał_78 Nie czytałam i nie oglądałam. Słuchałam wczoraj jego płyty. :) A.
Rekomendowane odpowiedzi