Gość Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 raz w ełku twardzielka się przechwalała:- od stóp do głów twarda jestem jak skałazły krem kupiła - cóż za przypadektym "do wrażliwej" natarła zadekwięc dupa jej całą noc przepłakała
Somalija Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 @error_erros Przepraszam, ale dawno nic głupszego nie czytałam...
Nikodem Adamski Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 @Somalija Od kiedy za nazwanie limeryku "głupim" trzeba przepraszać? ;) Toż to niemal prawo samego gatunku.
Gość Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, ale dawno nie widziałem deszczu, który nie byłby mokry :P Po co Ty do mnie zaglądasz w ogóle? Wiesz doskonale, że nie znajdziesz u mnie nic, co byś łaskawie zaakceptowała. Po co tracisz czas na moje teksty? Podejrzewam, że próbowała się w ten sposób zabezpieczyć na wypadek, gdyby ktoś w jej komentarzu dopatrzył się komplementu ;]
Gość Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi... :P
Konrad Koper Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 @error_erros Zakręcony, podoba się !!
Gość Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i teraz rozumiem, dziękuję ;D
Somalija Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2022 @error_erros Bo wrażliwa jestem i tytuł mnie uwiódł Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale tak zawyło latami 90-tymi... Linie kosmetyków, teraz kosmetolodzy dobierają do skóry, jako największego narządu naszego ciała komunikującego się z wieloma układami: oddechowym, krwionośnym i nerwowym w oparciu o wywiad zdrowotny, sporządza też kosmetyki indywidualnie. Myślę, że dzisiejsza kobieta sukcesu nie błądzi po pułkach z chemią, nie kupuje kosmetyków z SLSami. Twoja bohaterka się trochę zgubiła... Tak, to czytam.
Rekomendowane odpowiedzi