Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @tie-break, piękne słowa, mądre spojrzenie. Dziękuję.   @violetta, nawet nie wiesz w jakim jesteś błędzie. O związek trzeba dbać, o miłość trzeba dbać, każdego dnia pokazując, udowadniając sobie jak bardzo jesteśmy dla siebie ważni. Do udowadniania jest więcej niż mogłoby się wydawać i to żadna ujma, to wzajemny szacunek i zrozumienie. Pozdrawiam.   @huzarc, bardzo mi miło, że tak odbierasz. Dzięki wielkie.    @Simon Tracy, bardzo dziękuję za mocny głos. Pozdrawiam.    @viola arvensis, cieszę się, że tak to widzisz. Bardzo dziękuję za komentarz. Serdeczności.    @Berenika97, dziękuję za czytanie i podzielenie się słowem i za przestrzeń, którą dojrzałaś. Miło mi. Pozdrawiam.    @Nata_Kruk, dzięki za wgląd i słowo. No właśnie, burza... Wytrawni łowcy burz od razu wychwycili;) Bardzo dziękuję. Pozdrówka.  Ps Widzę, że pewien fragmencik nie uszedł Twojej uwadze:)  Cieszy, że dojrzałaś ten myk;)     @lena2_ @sisy89 @Natuskaa dzięki za uznanie. Pozdrawiam.
    • @Roma   Kalejdoskop tęsknot, pragnień i potrzeb oraz odcienie miłości:)    podoba mi się:) jest …oryginalny! Nie wiem czy to adekwatne słowo…może bardziej…wyjątkowy ? pozdrawiam serdecznie:) 
    • @EwelinaKrótko i treściwie. Sam także potrzebuję często takiej ciszy. Super wiersz.  Pozdrawiam serdecznie.  P.S.: Myślę, że za niedługo wrócę do Twoich pozostałych wierszy. Powoli się rozbudzam i pojawia się we mnie ciekawość. Byle tylko energii mi starczyło na wszystko :-) 
    • @Migrena   Dokładnie tak oddycha miłość :)  ziemią po deszczu i kryształem nieba!   Wiersz, który napełnia powietrzem i światłem. Siłą i soczystą zielenią, natury i pragnień.   Spokój, ocean myśli, czystość emocji i pięknie oddana energia bliskości.! Cudeńko! :) 
    • @huzarc   Dziękuję. Niestety mam lekki problem z erotyzowaniem treści;) Nie wiem dlaczego:)  Staram się jak mogę…;) taka wada i już:)  To nie jest intencjonalne. Pracuję nad sobą:)    pozdrawiam serdecznie:)  @Migrena   Dziękuję Migrenko :) za wsparcie i pocieszanie:)))   nawet takie lekko przesadzone:))))   @violetta   Tak.? Nie wiem, nie mam takich doświadczeń. to tylko wierszyk :)    ;))) pozdrawiam z uśmiechem 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...