Swirska Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2022 Cała przestrzeń kosmosu mieści się w jednej nietykalnej sekundzie, w jednym słowie lub pocałunku... Warstwa po warstwie kroimy ogromny strudel wspomnień w poszukiwaniach właściwych odpowiedzi... Rozbieramy własną duszę po liściu, niby była kapustą, przeznaczoną na gołąbki... Los nafarszerował je pracą do siódmego potu i zdruzgotanymi marzeniami, zamiast chwili szczęśliwych... I nawet nie wszystko było prawdziwym - lecz pod sosem toksycznych związków i kieliszki pseudosukcesów... Po tym życiu zostaje tylko dobrze przysmażone doświadczenie bez strachu, ale z pieprzykiem sceptycyzmu... Hedoniści - dostają jeszcze nadzieję, bo, w końcu, po prostu nie są zdolni przestać podziwiać Świat. W tym mają najcudowniejszy prezent od Boga. 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2022 Witam - dobry start - podoba się - Pozdr.serdecznie.
Swirska Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Witam. Dziękuję) Miło mi to słyszeć. Pozdrawiam serdecznie.
Leszczym Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Swirska mnie się puenta bardzo spodobała :) Przewrotna, co mi nie ukrywam, że odpowiada :)
Rekomendowane odpowiedzi