Igor Osterberg aliceD Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 Bez pierników ręcznie zdobionych, tamtych z truskawką, tych z lukrem Bez kościołów, muzeów kurzu historii, piękna rzeźbienia, tchnienia mroku zdjęcia turysty Spacer nad Wisłę, kroki odchodzą beze mnie Kładę twarz na piersiach chowanych Przerzucam włosy, gubię się cały Moja pocztówka hotelowej pościeli dwa dni w godzinę bez minut jak to będzie w twoim języku? Bilet powrotny zimnego dworca Dziś już wstałem bez kawy i słodyczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 @Igor Osterberg aliceD Potrafisz się zgubić... i znaleźć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 @Somalija kocham wręcz to! wtedy wiem, że żyję @Gosława po pierwsze stary to jestem ja :P daj spokój. a mnie nie było w Toruniu 20 lat - odkrywam go sobie na nowo, poprzez ciekawość innych doznań. a co poszło bezpowrotnie, może wrócić w nowy sposób. może lepszy... Dziękuję Wam moje Panie, całuję w rączki (z zachowaniem reżimu)
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 @Gosława proszę - wybierz sobie - 101% Torunia w słodkościach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Witam - kocham Toruń szanuje te miasto bo jest ciepłe... - a wiersz dwa w jednym na dużego plusa - Pozdr. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 @Gosława no właśnie :))))
Rekomendowane odpowiedzi