OloBolo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) kochałem ciebie tak jak mało kto a w tobie tylko żal że ja nie on Gdybyś... po nocach mi się śnisz bez zbędnych szat dotykam twoich ust i rzeźbię bioder kształt Gdybyś... gdybyś wiedziała że że ja nie on czy pozwoliła byś bym pieścił srom Gdybyś... po dyskotece tej gdy grało Bony M. czy zezwoliła byś bym w ciebie wszedł Gdybyś... przewidywała że że dzieci nudne są i trzeba bawić je że tak wygląda dom Gdybyś... ok. wiem że trochę zaszalałem, profanacja i takie tam.....ale co mi tam...jak szaleć to szaleć ;) Edytowane 20 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 5
iwonaroma Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 Kobiety bywają humorzaste i nie zawsze dostrzegają od razu co dobre. Trzeba im wybaczyć :) 1
Klip Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 @OloBolo Pomysł dobry. Srom - tak się pisze w raportach z obdukcji:) Pozdrawiam. @Gosława Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ode mnie też . 1
Rekomendowane odpowiedzi