Bea Nefer Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 dokonuję rejstru Bezimiennych podmiotów zdarzeń przyczyn faktów bez twarzy odnawiam dotyki usta rozpalony szept czyichś słów wyznania a w końcu rozmów o ich bezsensie odchodzę zostawiając jedynie smak odurzenia kolejny niedokończony film z moim udziałem
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Um... sam nie wiem co napisać... bardzo mi się podoba... ma taki "ciężki" klimat... bardzo na tak... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Bea Nefer Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 My się chyba mijamy na jeszcze innym portalu ale niestety nie wiem na którym bo pomykam między czterema:). Dziękuję za komentarz. Byłam ciekawa odbioru. A jeśli się wiersz podoba tu już lewituję:). Pozdrawiam i życzę spokojnych i zdrowych Świąt
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jak napisał Arkadiusz, wiersz ma swój ciężki klimat, ale chyba właśnie to w nim zaciekawia i sprawia że podoba się czytającemu. pozdr.
Luthien_Alcarin Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 końcówka: czytałam za duzo do niej podobnych, wiersz dobry , podoba mi sie wspominanie, acz do bardzo dobrego duzo brakuje...przede wszytskim utwór nie zaskoczył mnie, watpie czy zapamietam go na dłużej.... moze warto byloby wprowadzic subtelne zmiany :szczeólnie przy poincie która wydaje mi sie za oczywista Pozdrawiam Agata
deli s Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 zdecydowanie koniec do poprawki.może po niej wskoczy w czyjąś pamięć....pozdrow.
Bea Nefer Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Bardzo wielkie dzięki za sugestie. O szczerość właśnie chodzi. Pozdr Beata
Rekomendowane odpowiedzi