OloBolo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 Żona mi mówi weź się w garść i przestań wciąż na jawie śnić ja jestem taka jaka jestem ty za to jesteś byle kim Żona mi mówi czas wydorośleć odpowiedzialność wziąć za czyn przestań się kłócić przestań złościć i zacznij w końcu ze mną być Będziemy bywać u znajomych chodzić do kina na spacery będziemy mówić słowa miłe nie żadne k...a do cholery Nie żebym nie chciał-owszem chcę lecz zaraz wnerwia mnie kobita co tylko stęka tylko wzdycha zawsze zmęczona niewyspana niedopieszczona niekochana Żona mi mówi przestań pić przestań dzieciaki pasem bić przestań za włosy targać mnie nie bij po twarzy bo to złe nie kop zbyt mocno proszę cię -a może rację ma moja stara może ja jestem kawał chama 3
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 @OloBolo Zaiste - peel cham - tym bardziej w obliczu wyrozumiałości żony, która prosi, by nie kopać jej "zbyt mocno", czyli w swym miłosierdziu lekkie kopniaki dopuszcza :P
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Witam - zakończenie super odważne i szczere- udany tekst - Pozdr. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
OloBolo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar z tą szczerością to bym nie przesadzał. o ile dobrze pamiętam to nikogo nie uderzyłem... pierwszy ;) dzięki za poczytanie . Pozdrawiam. @error_erros słyszałem, czytałem , wdziałem różne uzależnienia. dam przykład : kobieta porzucająca męża alkoholika bierze sobie następnego alkoholika. ta opisana w wierszyku pewnie przyzwyczaiła się do bicia, a może nie, kto to wie ... może lubi s/m ... delikatne ;) ....koniec żartów ... temat nad wyraz poważny jest. Dzięki za przeczytanie i komentarz. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 Wgląd dobra rzecz. Od tego można coś zacząć zmieniać. Mam nadzieję, że bohater wiersza to nie jego autor :) 1
OloBolo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 @iwonaroma jak babcię kocham to nie o mnie :) 1
iwonaroma Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę, wierzę :)
OloBolo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2021 @iwonaroma Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....kiedyś jednej takiej w podstawówce próbowałem się postawić, boshe, jak mi w pysk z liścia dała, do tej pory pamiętam... nie ma co się stawiać - kobieta silna płeć. 1
Rekomendowane odpowiedzi