Łucjan Wilga Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 armatura sanitarna nie pociąga mnie tak bardzo jak niezła balonówa z dzieciństwa chyba Turbo podwojonym prędkością samochodów z papieru zamyśleniem tramwaju rozcieram nabrzmiałe śniegiem szyny przez miasto rozwijam ulice na wspak mijając kolejny punkt zaczepienia pełny orbitujących przeżuwaczy karmiących raka papierosem zamiast kukuruku zastanawiam się gdzie podziałem Donalda gdzie moje ulubione automobile marki Turbo a koło mnie przedszkolana stonka cyborgów marki playstation wchłania neurotycznie swoje MCdzieciństwo
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 to były czasy...troche mi tu chaosem świeci, natłok myśli ale tak..niespójnie..tak czy siak coś w tym kurcze jest:) pozdrawiam
Kasia_Szymańska Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Toż to niezłe jest. Choć ja nie z pokolenia gum Turbo, utożsamiam się niejako z wielmożnym peelem:) Może te dzisiejsze dzieci karmione kurczakami, którym wstrzyknięto hormon wzrostu, też kiedyś będą wspominać z łezką w oku swoje MCdzieciństwo, a smutno patrzeć na przedszkolaków z chipami wszczepionymi w głowę. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi