Somalija Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) groźna kamienna wieża schody drewniane trzeszczą gęstość naszych energii obciąża krew znosi percepcję głuszy spłoniona twarde sutki odkształciły stanik muszę cię ulotnić wyrzucić na skórę wybacz ból dolnych powiek i zimne orgazmy zlepiające skrzydła w rzecznym lesie wytropi cię potwór udawanych wzruszeń zamykam oczy wpół nocna dziewczyna los mi wyznazył takie szczęścia przepust cierpienia Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 Powinnaś zostać malarką, nie sądzisz?
Arsis Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Somalija cześć, aga, ech, aga...
Somalija Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Wędrowiec.1984 Frida już była... Dziękuję za ślady pod wierszami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Arsis Sprzątam, trzeba zamknąć niektóre rzeczy w starym roku, że nie pełzły dalej. I nie echaj, bo trzeźwa jestem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Somalija cześć, aga... pomarańczkę? mandarynkę? hę?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam - czytam i myślę sobie że to udane pisanie - Pozdr.serdecznie 1
Somalija Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Arsis Hmmm... sama nie wiem... Chyba najpierw obiad zjem, mam ogórkową z czosnkiem i mrożonym lubczykiem. Może potem ten pomarańczowy owoc, zawsze zapomnę jak się nazywa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi