Klip Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2022 @OloBolo Olo, to nie piosenka, rymy mają być pełne. Rymów do Szczecina jest mnóstwo, choćby i taki: Już tydzień rośnie jej szczecina:) Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2022 @Klip ok. powolutku już zaczynam kumać o co biega ;) Dzięki. Pozdrawiam również :)
OloBolo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 Beatrycze muza Dantego wkurzyła trochę się na niego idź ty do piekła tak w twarz mu rzekła wolę bankiera Simone Bardiego 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2022 @OloBolo, nieźle się rozkręciłeś :)))))))))) Pozdrowienia :) 1
OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Teresa będąc z mężem nieszczęśliwa na pomysł wpadła że drania wykiwa zabrała wszystko i na lotnisko pobiegła, mąż klasnął w dłonie-la dolce vita* *la dolce vita - słodkie życie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
OloBolo Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 Prababka mojej babki Anki nażarła się w nocy kaszanki jak wieść rodzinna niesie skończyło to się w lesie po tygodniu dopiero trafiła do bramki
OloBolo Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ariadna czasami zwana też nić-panna na dobrą drogę chcąc wyprowadzić Jana zmuszała go do obrzezania że niby tak poskromi drania Jan rzekł jej na to-nic z tego-z napletkiem woli Anna
OloBolo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 Kigurumi* Tomoko gejsza z Jokohamy chce być jak te angielskie damy kimono zwlekła baj-baj mu rzekła w Londynie będzie reklamować japońskie piżamy *
[email protected] Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @OloBolo I nauka jak widzisz nie poszła w las, grunt że odrobinę rozweseliłeś nas. Pozdrawiam Olo. 1
Rolek Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @OloBolo No, jak moja Żona, papierochy kurzy... 1
OloBolo Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 Shin taki jeden kurdupel z Korei postanowił że się w końcu ożeni założył się z kumplami że dziewicę omami Chon go wyśmiała-twój mały dziwnie sepleni 2
[email protected] Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 @OloBolo Sepleni strumieniami, Chon spija wargami! Fajne Olo, na główną. 1
OloBolo Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2022 Oleg prawie mój imiennik co w Kijowie jak męczennik superstrzelec z Ukrainy dziś ustrzelił dwie dziewczyny pewnie trzecią by zaliczył gdyby go nie zmienił zmiennik
OloBolo Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Kochanka mojego ojca Renata z bratem moim od niedawna się brata podwijając sukienkę żeby zajrzał w jej wnękę przestraszyła się-co na to nasz tata? Edytowane 27 Marca 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez "powie" i będzie równo :) PS i dlaczego "wasz", a nie "nasz", skoro to kochanka "naszego ojca"?
OloBolo Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt..... poprawiam ... dzięki :) poprawiłem ;) <myśli> ..... trochę to takie zbereźne wyszło ;) Edytowane 27 Marca 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak trzymaj, a nawet jeszcze bardziej ;) 1
OloBolo Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok.... ..........najwyżej mnie z portalu wywalą ;) 1
jan_komułzykant Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2022 @OloBolo zawsze możesz powołać się na Słomczyńskiego i jego "Limeryki plugawe", lub wielu wielu innych ;))) 1
OloBolo Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Spod przymkniętych powiek Zuzi z Częstochowy łzy ciurkiem popłynęły-widok to nowy Zuzanna zawsze twarda była dopóki się nie upiła potem miękła z czasem za wyjątkiem głowy Edytowane 31 Marca 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi