Bea Nefer Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ktoś przemówił Po raz pierwszy spróbował Pokazać mnie w wyraźnym obrazie Wytrącając spokój Przez niepokój sumienia tłumu Ja w tłumie I osobno dla niego Znaczę cokolwiek Blisko Możliwością I szansą Miarą zbawienia Zdejmującą mój rozmiar dla krojczego Nowe ubranie Zaczynam i ja pojmować Znaczenie zwróconych na mnie oczu Bez mrugnięcia powieką
Ul.CIA Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witaj Bea Nefer. Miło Cię poznać, choć przez mgłę to jesteś. Twój wiersz odbieram jako mgłę dlatego trudno mi go jasno określić, ale tak to w życiu bywa: jedni wolą chodzić we mgle a inni w słońcu.W każdym razie zachęcam Cię do pisania i życzę powodzenia.Pozdrawiam.
Bea Nefer Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 I mnie miło. Dziękuję za zachętę. Wiersze piszę odkąd pamiętam tyle tylko, że zawsze do szuflady. Zmobilizowana jednak przez innych postanowiłam werszcie zmierzyć się z rzeczywistością o nich. I chętnie "słucham" wszelkich komentarzy. Gdy nie są budujące stanowi to bodziec do samodoskonalenia, gdy są pochlebne podbudowują ego. Pozdrawiam serdecznie. Bea Nefer
Michał Ziemiak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witam! Wiersz jest całkiem ciekawy, tylko jeśli można zasugerować pewną drobnostkę... Ta część: "Ja w tłumie I osobno dla niego Znaczę cokolwiek Blisko Możliwością I szansą Miarą zbawienia Zdejmującą mój rozmiar dla krojczego Nowe ubranie" - wg mnie jest zbyt poszatkowana i wytrąca czytelnika z rytmu czytania. Może by ją trochę uporządkować, przedłużyć wersy etc.??? Poza tym podoba mi się ;-) POZDRAWIAM!
Bea Nefer Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie omieszkam się nad tym zastanowić i przejść przez ten wiersz raz jeszcze. Dziekuję za sugestię. Całkiem możliwe, że jest trafna. Pozdrawiam Bea Nefer
urszula Juszczak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nie powiem dosc haotycznie i lekko nie zorganizowane...moja sugesta wynika pewnie z faktu ze sama nie potrafie uporzadkowac swoich mysli przelewajac je na papier...Ale poziom trzymasz ... tworz dalej... pozdrawiam Ula : )
Bea Nefer Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dzięki Ula. O ten poziom właśnie chodzi...ech...Ale Twoje słowa dodały mi otuchy. Pozdrawiam Beata
Rekomendowane odpowiedzi