Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 kołysane rytmem wiatru usypiane chmurą cichą przed burzą kwiaty zasłaniają oczy gdy ona zmienia ich zieleń na czerwono jego akordeon świadek zbrodni na konwaliach
Ul.CIA Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witaj Jego Alter Ego. Miło przeczytać takie kołysanie, takie spojrzenie z Twojej strony. Zaproponuję Ci spróbować wyskoczyć na chwilę z takiego kołysania, żeby nie dopadła Cię choroba morska, bo może jak wyskoczysz będziesz mógł zobaczyć coś jeszcze?... Twój sposób patrzenia jest dla mnie na tyle interesujący, że szkoda byłoby Cię zamykać na małym skrawku rzeczywistości. Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za Twoje słowa, z propozycji korzystam od dawna:) pokołyszę się jeszcze trochę, może morska choroba mnie czegoś nauczy, bo narazie chyba nie chcę zbytnio się wychylać, więc posiedzę w swoich kołyskach własnej rzeczywistości pozdrawiam ciepło/ martyna
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 dziękuję Izo, już myślałam, że nie przyjdziesz:) masz rację, to ta wiosna rozbudza..wyobraźnię pozdrawiam słoneczkowo
vacker_flickan Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 byłem, przeczytałem i powiem tyle, że na kwiatach się nie znam:) pozdr
51fu Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Za akordeonem nie przepadam, ale Twój wiersz mnie zatrzymał. Utrzymany klimat i melodyjność — to urzeka najmocniej. Pozdrawiam. // 51
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 vacker- tak czy siak dzięki za wejście:) 51- dziękuję za wejście,cieszę się że jakoś zadziałał pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 'rytmem wiatru usypiane chmurą cichą przed burzą' -ten fragment bardzo :) , reszta też trzyma niezły poziom, i się podoba jak najbardziej, rozwijasz się Martyno w szybkim tempie, gratuluję pozdro
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Jay- dzięki wielkie za miłe słowa, nie rozwijałaby się tak moja poezja gdyby nie budujące komentarze jak się kiedyś cofnę to bić po głowie przez szybę monitora:) pozdr.
Michał Ziemiak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Łąkowo, florystycznie - wiersz daje odpocząć ;-) Jedyne co mi tu zgrzyta, wg wzorca moich osobistych, nieukojonych, formalistycznych paranoi ;-), to: "kwiaty oczy zasłaniają" ja bym napisał: kwiaty zasłaniają oczy" ;-) Oczywiście te szokowe stany lękowe traktuj z przymrużeniem oka! Reszta wierszan duży PLUS! POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 masz racje Michale, zgrzytały dwa rzeczowniki po sobie.Dziękuję:)) Pozdrawiam również
ot i anka Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ah, o a słodycz...nie mówię o tekście tylko o komentarzach:) strasznie nudne- wszyscy tak kulturalnie- prsze, dziekuje...:))) żartuje ,tylko tu ,na poezji jakos to wszystko sie nie kreci...defloracja+ kwiaty= swędzi wszędzie:))) hehe.Jak zwykle zgrabnie napisane, choć wiesz Droga Matyno, że ja dla mnie trochę mydlane:))) A poza tym zamiast pisać ,zacznij się w końu uzyć bo wiesz co?:)))(sory za bledy -klopoty z klawiatura)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Kołysze się, spokojne... początek dobry, końcówka też... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jego Alter Ego Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko środek nie bardzo? :)) dzięki za komentarz, pozdrawiam również:)
Rekomendowane odpowiedzi