Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wrócił do domu jak zwykle przyjazne – witam - słowem naznaczył ciernistym ust zarostem wczorajszym rysa kolejna nadstawiła policzek już nawet nie drugi znieczuleniem nawyk zadziałał na szczęście szybko uśmiech przykleiłam do ulubionej pomidorowej jego wolę rybę -ale ryby są zbyt eteryczne mówi koniec rozmowy
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz bardzo mi sie podoba..Ma wspanialy nastroj i mimo ze brak rymow daje mxa.To chyba jeden z najlepszych twych wierszy
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przykro mi sie zrobiło. Chciałoby sie uwolnić tego kogoś z beznadziejnego stanu. Ale jak to zrobić...? Adam
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anetko, dawno nic nie napisałem pod Twoimi wierszami, bo musiałbym kwitować je wciąż słowem "rewelacja". Dziś nie wytrzymałem i piszę: jestem pod takim urokiem Twych wierszy, że pozostaje mi milczeć.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popatrz słonko a trzeba tak niewiele.. prawda?? żeby tak nie było... bardzo cię ściskam - Mirka piękny wiersz.. ja sie chyba w moim talerzu rozgadałam:)))
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję serdecznie za komentarze. Piękna forma Krzysiu. Dormo, czym sobie na to zasłużyłam? Adamie, nie wiem... Tommy, mów , krzycz....tylko nie milcz. Mirku, jak..? Mirko, my z jednego talerza tę zupę jemy? Przepraszam za tę kumulację.....zjadacz czasu nie śpi. Ciepło pozdrawiam Aneta
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O tak. Więcej, więcej takich.
Rekomendowane odpowiedzi