Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Umarli nie żywią urazy. 3
Gość Franek K Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 @Sylwester_Lasota Ani żywi do umarłych (zazwyczaj).
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Póki żyją, zdarza się, że żywią. Edytowane 28 Listopada 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda.
Marek.zak1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Nie mam doświadczeń w temacie, ale Ci wierzę. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W części tytułowej czy w jej rozwinięciu? W tej drugiej też nie mam, ale mam takie założenie. Również pozdrawiam. W zasadzie, to powinienem tutaj chyba wyjaśnić, że tych kilka słów było odpowiedzią na poniższy tekst: @Radosław, Dzięki za przypomnienie :) Edytowane 28 Listopada 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnoszę wrażenie, że urazów do razów w sobie nie nosisz lub je pokornie znosisz, więc nie przeproszę (bo nie ma za co). Proszę, dziękuję. Cześć. Edytowane 28 Listopada 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że dla martwych, to nie ma większego znaczenia. Dla nas może mieć, ale mówiąc szczerze, nie zastanawiałem się nad poprawnością. Jak przyszło, tak złapałem, niemniej dzięki za uwagę. Później ją przemyślę :))).
jan_komułzykant Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre : a jednak ZAWSZE ktoś ma pożywkę ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, bo to zależy jak bardzo umarli. Dzięki za wgląd :)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najbardziej, to chyba kiedy np. umiera bard, ale fakt, mówią że nikt tak do końca nie umiera. :) 1
Rekomendowane odpowiedzi