Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) Poezja jak ją mam określić tylko utwory rymowane czy również biały ważne słowa ważne rymy wszystko ważne jak prawdziwe proza jak ją mam określić schematycznie brak poezji proste wytyczne komunikacja funkcja poznawcza poezja - proza podział prosty pierwsze dla duszy drugie dla głowy kolejność nieprzypadkowa istnieje wybór dusza czy głowa jest proza życia poezja serca możemy wybrać co dla nas pierwsze czy wolna jazda prostym schematem czy trudny slalom w ogrodzie kwiatów ja już wybrałem i się nie kryję statkiem wariatów w nieznane płynę Edytowane 29 Listopada 2021 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji) 10
Gość Franek K Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Jak się raz wejdzie na ten statek, to trudno z niego zejść.
Leszczym Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @Andrzej_Wojnowski fajny i głęboko mądry oraz dobrze napisany tekst :)) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @Franek K @Leszczym Dziękuję i pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @dot. Dziękuje i pozdrawiam Niech moc będzie z Tobą a życie przygodą
beta_b Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Super, trafione: statek wariatów. Choć lepiej się sprzedaje głowa, zostaje na statku, w podróży w nieznane. Ściskam, bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Witaj - spodobał mi się ów statek - Pozdr.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 @beta_b Dziękuję. Podróże w nieznane nie każdemu są dane Pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję. Zapraszam na pokład. Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Ahoj przygodo ja też wybrałem Mogę być majtkiem lub kapitanem Nie ważne miejsce ważny sam statek Gdzie Whitman, Andrzej oraz b becia Będą pożary wierszami wzniecać Niech płonie dusza "Pierwsze dla duszy" jak możesz to popraw 1
Rekomendowane odpowiedzi