Ten utwór został doceniony przez użytkowników. A-typowa-b Opublikowano 25 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) Żadnym dźwiękiem mnie nie wypowiadaj. Nie upuść. Schowam swą obecność tam gdzie nikt nie szuka. Potem. Rozsypie się jak gwiazdy, z każdą twoją myślą. Noś mnie. Najlepiej zawsze, tuż pod żebrem, gdzie puste miejsce. autor wiersza: a-b Edytowane 26 Listopada 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 17
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawie to opisałaś. Z przyjemnością. Pozdrawiam 1
Somalija Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 @A-typowa-b Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... bardzo przyjemna treść. Wytłuściłam fragmencik i chyba zmieni się układ, z góry przepraszam. Z uwag maleńkich... skoro jest pod koniec.. twoją.. to może... schowaj.. swoją.. obecność (?), nie , swą. "masz"... wydaje mi się zbędne. "tam gdzie . puste miejsce" - mówi tak dużo. Pozdrawiam. 1
beta_b Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Wiersz delikatny, zwiewny, ładny ale tytuł to komentarz. Może inny mi zaproponujesz? bb 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Witam - podoba się bo delikatnie - Pozdr. Edytowane 26 Listopada 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
A-typowa-b Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) @Andrzej_Wojnowski fajnie że jakiś fragment się podoba, dziękuję . @Dag Doceniam że przeczytałaś i odniosłaś się do treści z trafnym spostrzeżeniem. Uśmiałabyś się jednak widząc przedostatni popis moich "zdolności" ;), coś o tym wie pani Kruk :), dała mi do wiwatu ;) ( w dobrym słowa tego znaczeniu) @Somalija dziękuję :) @Nata_Kruk Jak miło Cię tu zobaczyć :), oczywiście jestem wdzięczna za wskazówki. @beta_b Masz rację, tytuł jest komentarzem, oryginalny jest ładniejszy, więc również postanowiłam go dodać. Początek jednak musi zostać :), miał on swój cel i bardzo się cieszę, że przeczytałaś, dziękuję. @Waldemar_Talar_Talar dziękuję, że do mnie wpadłeś na małą delikatność ;) @Tarantella, @iwonaroma, @Natuskaa, @Moondog , @Natalka16, @Roman_69, @huzarc @Czarek Płatak dzięki Edytowane 29 Listopada 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Piękny A co do strony technicznej po co kropki w wersach? 1
A-typowa-b Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 @M do K nie potrafię racjonalnie tego wyjaśnić ;). Pozdrawiam serdecznie :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z takim uśmiechem Może być Nawet nie racjonalne Wytłumaczenie 1
A-typowa-b Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 @M do K jakie to milutkie ;).
Nefretete Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) @A-typowa-b Od siebie dodam! Gdybyśmy tak umarli, wykroczylibyśmy poza swoją śmiertelną powłokę.... Z jednych narodzin , idziemy ku kolejnemu. Tekst mi się podoba. Pozdrowienia Edytowane 29 Listopada 2021 przez Nefretete (wyświetl historię edycji) 1
A-typowa-b Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 @Nefretete dzięki za treść od siebie. Pozdrawiam :)
jazzkółka Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2021 @A-typowa-b In-Ty-mnie... Piękny wiersz, czuję go. Pozdrawiam :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Doprawdy nie potrafię wyjść z podziwu ile zmysłowości i emocji jest ukrytych w utworach pisanych przez kobiety. Te wiersze są takie inne, miękkie, delikatne jak puch, jakby każdy jeden wyraz był uczuciem. Ich czytanie to prawdziwa przyjemność Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji) 1
A-typowa-b Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 @[email protected] miło że zajrzałeś. Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 @A-typowa-b Na tym odcinku mam jeszcze wiele do zrobienia, ale czas jest wyznacznikiem niemocy. Wszystkiego dobrego Aniu. 1
[email protected] Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 @[email protected] ... mocy także ha ha ha! Miłego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi