Dzibi Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Nie mam głowy do miłości serca nie mam żeby kochać bezpłciowy ze mną romans od którego będą mdłości w oczach mam ukrytą jesień wprost nie patrzę i nie mówię jestem kłamcą jestem tchórzem zamiast róży daje kamień zastanawiam się za długo lecz nie nad tym nad czym muszę życie z hukiem spokój w burze niszczę wszystko swą posługą wyliniałem od przeszłości teraz lenie się by wzdychać serca nie mam żeby kochać nie mam głowy do miłości 6
Antosiek Szyszka Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fsysko ? to chyba nie 1
Dzibi Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 @Sennek tak też dziękuję! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Antosiek Szyszka Syćko może nie, ale lepiej żeby uważała
Antosiek Szyszka Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 @Dzibi o nie następny cylnięty góral Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
A-typowa-b Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 @Dzibi fajny wiersz. 1
Dzibi Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 @A-typowa-b dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi