Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 17 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) To co tkliwe w nas jeszcze jest Niszczy szara rzeczywistość Spod twych powiek kradnę sen By móc zostawić to wszystko Chciałbym w tym zatracić się I być obok ciebie blisko W swoim życiu znaleźć sens W twoich oczach widzieć przyszłość Edytowane 22 Stycznia 2025 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 11
Marek.zak1 Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Pięknie wyszło, z klimatem, bo te zamknięte oczy, brzeg, piękno i ta ona:). Nie wiem, czy "migotają" nie dałoby lepszego rytmu i średniówki po 6 sylabie, jak jest w innych wersach I zwrotki? To zresztą detal. Pozdrawiam. Edytowane 17 Listopada 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 @Moondog Tęskno i nocnie, słodko. Lubię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Gość Franek K Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 Fajny klimat. Ja z kolei dałbym średniówkę po piątej sylabie i ciut pozmieniał np. tak: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pod rozwagę... Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2021 Witaj - jestem na tak - Pozdr.
Moondog Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 @Marek.zak1 dzięki i faktycznie muszę bardziej zwracać na to uwagę Pozdrawiam @Somalija Cieszę się i również dzięki @Franek K fajna przeróbka bardziej rytmiczna zwłaszcza druga zwrotka Dzięki bardzo za pochylenie się nad wierszem Pozdrawiam również @Waldemar_Talar_Talar dzięki Pozdrawiam
Gość Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 @Moondog Jak ma moje ucho, rytmicznie zgrzyta tu i ówdzie, ale ogólnie brzmi miło. Fajny, nocny klimacik.
Tectosmith Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Moondog Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam.
Moondog Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Tectosmith @Tectosmith @Tectosmith @Tectosmith przyznam że mam ogromny sentyment do tego tekstu więc dzięiuję Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi