Ul.CIA Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ? Rozpoczął !!! tytuł wiersz jak klucz wiolinowy. bemol,cztery/czwarte od ósemki: mi la do/ me lo dia/ fa la słów// .pauza! ...do mi... wiersza daleko. Dźwięki Niemuzyką Słowa Niepoezją. I tak każdy pozostał sobą. Kompozytoramator też.
Michał Ziemiak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ciekawe - forma zmusza do pełnego skupienia... I znowu "mironowanie" wisi w powietrzu ;-) Poza tym "Kompozytoramator" - świetne! Bardzo lubię takie zbitki i hybrydy! Oczywiście od "ornamentatorów" zaczynając ;-) + ode mnie! POZDRAWIAM!
vacker_flickan Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 przekora i przewrotność, coś, nienijakość no i pomysł na wiersz, to najważniejsze miły przerywnik w gąszczu łudząco podobnych skojarzeń pozdr
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 faktycznie pomysł był, wykonanie dobre, podoba się oczywiście :) pozdr. /jay
Luthien_Alcarin Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 smaczny kąsek, choc poczatkowo zniechęciły mnie: znak zapytania i wykrzykniki: i ich bym się pozbyła, reszta na + Pozdrawiam Agata
Witold Marek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Dookoła tego "pozostania sobą" bardziej obudowałbym, wręcz - owinął wiersz. Na razie to garść błysków w powietrzu (choć robiących nadzieję). Pozdrawiam :)
Ul.CIA Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Dziękuję Wszystkim Wam za poświęcony czas na przeczytanie i wysiłek skomentowania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi