ciepłe.słowa Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nasza rozmowa, Godziny spędzone razem, Tęsknota za sobą, Za twoim ciepłem i dotykiem, Twój dotyk był moim ukojeniem. Ty byłaś moją oazą spokoju, Jesteśmy osobno, Żyjemy rozdzieleni od siebie, Byłaś moim schronieniem, Ciepłem które miałem i dotyk od Ciebie, Skarbem i schronieniem od świata i całego syfu który nas otacza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-typowa-b Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 @ciepłe.słowa W kontekście ostatnich linijek. Wiesz, że dotyk może być różny, nie koniecznie taki fizyczny. Wiersz smutaśny, uśmiechu i radości, po same kości. Zastanawiałam się nad tym co tam wyskrobałeś, bardzo emocjonalnie, spokoju życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalka16 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) @A-typowa-b Dotyk oddechem, albo słowem. Zapachem? Każdym zmysłem, nawet mimiką, lub zaniechaniem :))) @ciepłe.słowa za, twój, Ty, jest zbędnę na początku wersow. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dotyk był ukojeniem... Ostatnią oazą spokoju Itd. Przepraszam, tak to widzę, niektóre zbędne słowa trzeba porzucić, chyba że nadają szczególnego wyrazu, inaczej to zapchajniki, z tekstu i tak wynika o kogo i o co chodzi. Stwarza to też miejsce na większą opisowość. Oczywiście tragedii nie ma. Próbuj, nie poddawaj się. Pozdrawiam ;) Edytowane 8 Listopada 2021 przez Natalka16 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi