Somalija Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 @Arsis Dziękuję Ci, wystaw buźkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jesteś bardzo serdeczny .
Somalija Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 @Arsis Bardzo Ci dziękuję, jestem po 12 godzinnym dniu pracy i ogarnieciu dzieciaków, to balsam na mój umysł i rozszarpane nerwy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
[email protected] Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija Biała suknia, czerwone serce, twarz w woalu, a teraz jak chcesz i możesz, akwarelą namaluj. Pozdrawiam Ago. Bardzo kontrastowy wiersz.
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) @[email protected] Ooo, co za niespodzianka, że do mnie zaglądasz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Mam nadzieję, że trafię z piosenką. Edytowane 10 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija Jaka niespodzianka, byłem pod wszystkimi Twoimi wierszami. Za piosenkę dziękuje nie w moim guście, wolę disco polo.
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @[email protected] Nie wierzę, że nie trafiłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Disco polo słucha mój syn, więc mnie trochę wyedukował. Znam nawet taką piosenkę, gdzie Maryla uczy Zenka śpiewać .
[email protected] Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija Mózg nie musi pracować ani lewe ucho, a ręce gonią nóżki nawet pod poduchą.
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @[email protected] Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , znam jeszcze kilka piosenek, ale nie zmuszę się na trzeźwo ich szukać w internecie . Mam nadzieję, że ta piosenka poprawiła Ci humor .
[email protected] Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 @Somalija Humor mam ci doskonały, tylko móżdżek dziś omszały.
Somalija Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) @[email protected] Chyba rzeczywiście omszały, bo Stachury nie rozpoznał, nawet harmonijka nie pomogła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Edytowane 10 Listopada 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @Somalija Świętuj przez śpiew- w kącie zostaw gniew, bierz białą flagę dobrze ci radzę! Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @[email protected] Zawsze trzymam białą flagę, nie przyłączę się do ulicznych bitew i eskalacji gniewu, poświetuję w domu. Już wstawiłam rosół z suszonymi łodygami lubczyku, pranie a syn naszykował puzzle i stosik książeczek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Piosenkę wybrałeś mmmm..., z tych co mam zapisane w sobie i sama się śpiewa . Dziękuję, pozdrawiam serdecznie .
[email protected] Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 Ago miało być biało-czerwoną flagę ale nie byłoby do rymu, dlatego wyszło biała co jest fo pa, bo to jest symbol poddaństwa - przepraszam. Nigdy już nie pójdę na skróty. Pozdrawiam i zapraszam na marsz.
Somalija Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @[email protected] Nie interesuje mnie, którędy się prowadzasz..., ani Twoje rady, zwłaszcza te z wykrzyknikiem na końcu. Może tego nie znasz, bo to kodeks kobiet, ale zaraz pod punktem ,,licz na siebie" jest punkt ,,słowa mężczyzny podziel na 4, a poety na 64", więc nie rób już zamieszania, wszystko wiadomo.
[email protected] Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @Somalija Ago, wybacz ale nie rozumiem? Daj znać na privat.
Somalija Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @[email protected] Ok, zaraz napiszę. Pokażę Ci mój nowy kolor włosów, bo właśnie farbowałam. Powiesz, czy mi ładnie czy brzydko, ale pamiętaj że pierwsza odpowiedź jest prawidłowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
[email protected] Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @Somalija Tylko daj mi się dokładnie przyjrzeć, z każdej strony, mój drugi zawód to fryzjer... domowy niestety.
Rekomendowane odpowiedzi