Gość Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) nareszczie uszy wolne od kłamstwabrzuchy strawiły słodką toksynęoczy zamknięte na propagandętych co do hańby pchali ojczyznęnikt już nie sieje słowa zarazywśród złotych łanów na chleb powszedniwszyscy sądzeni są sprawiedliwiena równych prawach nie cierpią biedyplecy nie znają śladów po tonfachulica nie zna o godność krzykukraj nie zna wstydu przed resztą świata- tak ogłoszono wczoraj w dzienniku Edytowane 5 Listopada 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Trafne i / chociaż przewrotne. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Marku!
Nata_Kruk Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... hmm.. w którym, bo mam straszne zaległości w oglądaniu dzienników. Co do treści wiersza, bardzo na tak... marzenia, dobra rzecz. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obojętnie w sumie.
Gość Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już widzę ten pasek grozy pod Danutą: "Error wrogiem prawdy i narodu. Rodzice pijani" :P
OloBolo Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 jakżeż ja lubię naiwność młodych ludzi. Jako realista nie wierzę, że zmiany idą w dobrym kierunku. szkoda, że mam już z górki, i nie doczekam się tak optymistycznych wiadomości w Dzienniku
Gość Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ masz przecież takie optymistyczne wiadomości - co wieczór w "jedynej słusznej telewizji" :P
OloBolo Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....e tam, tej to nie oglądam, abonamentu nie opłaciłem.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż okazuje się, że z jakiegoś powodu nie zwalnia to od obowiązku płacenia :P
OloBolo Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, ale ciiii... wszystko niech pozostanie między nami ;)
Rekomendowane odpowiedzi