Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 Przebywamy gdzieś w odmętach czasu, zatajeni przed światem… … spleceni mózgowymi neuronami… Jesteśmy tu i gdzie indziej, bądź w dwóch miejscach jednocześnie, niczym subatomowe cząstki, które wiedzą o sobie, mimo potęgi wszechświata… … albo nie ma nas wcale… Odczytujemy informacje na cząstkach eteru, szybując w nieskończoności mroku… … w niekończącym się deszczu… Drgające gwiazdy, warkocze komet… Molekularne obłoki… … spadające, zwiędnięte liście… Zstępuje w powolnym prologu pędu… … osiada całym swoim jestestwem milczące królestwo tajemnicy… … dotykamy nieznanego… Ciepły wiatr kołysze drzewami… … źdźbłami traw… Srebrzą się obłoki w krysztale jeziora i księżyc chowa się w nadbrzeżnej trzcinie… Połyskują refleksy odbite od ― nie wiadomo czego… … wytworu jakichś kosmicznych Amundsenów zakamuflowanych w sennej wyobraźni fazy REM… (Włodzimierz Zastawniak, 2021-10-31) 3
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Kusisz mnie tą rozdwojoną jaźnią, a niedawno wyzdrowiałam, tylko że bycie normalną jest takie nudne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija cześć...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Cześć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija raz, dwa, trzy... kusisz - ty...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ciekawe czym?
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija cztery, pięć, sześć... dobrze wiesz...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Chodzi Ci o nową fryzurę? No, co Ty, na noc czasem zaplatam dwa dobierane warkocze, a rano... szał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija siedem, osiem, dziewięć... pięknie...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Coś Ty, to zwyczajna kobieca sztuczka, by oszukać inne kobiety, że się ma czas na dbanie o włosy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalijauchwyciłem tajemnicą czasu na pacyficznym atolu... 1
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis O to chodzi, uśmiech i szał Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Somalija błękitne wspomnienia, pamięć błękitu... @Somalija ...
Somalija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @Arsis Dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Jesteś taki opiekuńczy, nic dziwnego, że jak mi nie odpisujesz tygodniami, bo jesteś zajęty panią J. to jestem obrażona .
Arsis Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Somalija chodź, aga, polećmy w kosmos... zwiedzimy Eta Carinae, spalmy się w jej wnętrzu, w eksplozji Supernowej...
Somalija Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Arsis @Arsis Oj, na dziś mam już plany, ale jutro... Kto, wie...
Arsis Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Somalija dobrze, polecę sam, a ty najwyżej mnie dogonisz trzymając się warkocza pędzącej komety...
Somalija Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Arsis Gdzie, Cię dogonię? Zgubię się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 @Somalija leć tam, gdzie błyska światło... 1
Rekomendowane odpowiedzi